SİYONİST REJİM ORDU SÖZCÜSÜ HİZBULLAH'IN FÜZE ÜRETİM TESİSİNİ BULDUKLARINI ÖNE SÜRDÜ

 

Görüntülenme: 2172 Tarih: 04 Eylul 2019 00:28
SİYONİST REJİM ORDU SÖZCÜSÜ HİZBULLAH'IN FÜZE ÜRETİM TESİSİNİ BULDUKLARINI ÖNE SÜRDÜ

Siyonist rejim ordu sözcüsü: Hizbullah füzelerinin üretim tesisini bulduk. Söz konusu tesislerde nokta atışı yapan füzelerin üretimi yapılmakta ve her gün buralara özel füze teçhizatı sevk edilmektedir.

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist rejim ordusu, Lübnan'ın mahallelerinden birinde Hizbullah'ın nokta atışı yapan füzelerinin üretim yerini tespit ettiklerini iddia etti. Siyonist makamlar iddialarına yenilerini de ekleyerek bu üslerde çok sayıda patlamaya hazır nokta atışı yapan füzenin ve savaş başlığının da bulunduğunu ifade ettiler.

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist yetkililer açısından Lübnan'da füze üretim tesislerinin yerinin bulunması büyük önem taşıyor. Zira Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah daha önce, Siyonist rejimin Lübnan'a saldırması durumunda, Siyonist yerleşimcilerin başına sayısı binleri aşan füze yağdıracağı uyarısında bulunmuştu. Başka bir konuşmasında ise, İsrail tarafından yapılacak bir hata sonrası Dimona Nükleer Santralini yerle bir edeceklerini ve İsraillilerin bundan sonra taş devri koşullarında yaşamak zorunda kalacaklarını ifade etmişti. Şunu da söylemek gerekir ki, son yıllarda Lübnan Hizbullahı'nın günbegün artan füze gücü Siyonistlerde korku ve endişenin şiddetle artış göstermesine sebep olmuştur.

kudusgunu.com

Yorumlar