NASRALLAH: İSRAİL SALDIRILARININ BEDELİNİ ÖDEYECEK

 

Görüntülenme: 2155 Tarih: 02 Eylul 2019 16:26
NASRALLAH: İSRAİL SALDIRILARININ BEDELİNİ ÖDEYECEK

Lübnan Hizbullah genel sekreteri dün akşam yaptığı açıklamada bu ülkede Siyonist rejimin Lübnan'a saldırıyı kınama konusunda görüş birliğinin varlığına işaretle, İsrail'in tecavüzlerinin bedelini ödeyeceğini vurguladı.

İran Press'in haberine göre Seyyid Hasan Nasrullah Muharrem ayının başlaması ile birlikte İmam Hüseyin'in -as- yas merasimlerinin düzenlenmesi ile Beyrut'un güney Zahiya bölgesinde yaptığı konuşmada, LLübnan cumhurbaşkanı, parlamento başkanı, başbakanı ve diğer ülke yetkililerinin direnişe verdikleri destekleri takdir ederek, direnişin korsan rejimin son saldırılarına karşılık vereceğini söyledi.
Lübnan Hizbullah genel sekreteri direnişin belirli bir taktik çerçevesinde ve kendi irade ve isteğine göre İsrail saldırılarına karşı uygun tepkiyi vereceğini vurguladı.
Nasrullah, Lübnan Hizbullah'ının gerektiği kadar nokta vuruş yapan füzeye sahip olduğuna işaretle, direnişin düşman İsrail ile her türlü küçük veya büyük çaplı karşılaşmaya hazır olduğunu belirtti.
Düşmana Lübnan'ın kendisine saldırıyı kabul etmediğini anlatmak gerektiğini belirten Nasrullah, bunun cumhurbaşkanı Michel Aoun gibi Lübnanlı yetkililerin de belirttikleri şey olduğunu söyledi.
Siyonist rejimin Lübnan'ı bombaladığı dönemin sona erdiğini söyleyen Nasrullah, günümüzde Lübnan'ın güvende olduğunu,  İsrail'in saldırılarına kesinlikle karşılık verileceğini de sözlerine ekledi.

parstoday

Yorumlar