FİLİSTİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GAZZE'DE 3 POLİSİN ŞEHİT OLMASI OLAYININ ARKASINDAKİ HAİN ELLERİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Görüntülenme: 2093 Tarih: 28 Ağustos 2019 16:20
FİLİSTİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GAZZE'DE 3 POLİSİN ŞEHİT OLMASI OLAYININ ARKASINDAKİ HAİN ELLERİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Filistin İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, Gazze kentinde gerçekleşen menfur saldırılar ve failleri hakkında ilk ip uçlarına ulaşıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Gazze kentinde dün akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı patlamada üç polis memuru şehit oldu, üç polis memuru da yaralandı.
Bakanlık, Gazze Şeridi’nde güvenlik ve istikrar olduğunu, iç sahada kartları karıştırmayı hedefleyen karanlık saldırıların genel durumu etkilemeyecek münferit olaylar olduğunu açıkladı.
Dün akşamki saldırıları gerçekleştirenlerin cezadan kurtulamayacaklarını belirten Filistin İçişleri Bakanlığı, adaletin elinin polisleri hedef alan, güvenlik ve istikrarı bozmak isteyen bir avuç satılık kişiye ulaşacağını belirtti.
Bakanlık, Gazze Şeridi sakinlerine zarar verilmesine asla izin vermeyeceklerini ve bu tür girişimlerin başarısız olacağını bildirdi.
Bedeli ne olursa olsun Gazze Şeridi’ni korumaya devam edeceklerini söyleyen Filistin İçişleri Bakanlığı, saldırıları gerçekleştirenleri ve sorumlularını bulana kadar durup dinlenmeden çalışacaklarını açıkladı.
Bakanlık, Siyonist işgal rejiminin ve işbirlikçilerinin Gazze Şeridi’ndeki güvenlik ve istikrara darbe vurmaya çalıştıklarını ifade ederek, Filistin halkını ve Filistinli grupları polis noktalarını hedef alan saldırıları kınamaya ve karışıklık çıkarmak isteyenlere karşı birlik olmaya davet etti.
Bakanlık ayrıca basın yayın organlarından ve sosyal medya kullanıcılarından haberleri resmi ve güvenilir kaynaklardan almalarını istedi.
 
 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar