SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARI ŞAM'DA BULUNAN KUDÜS ORDUSUNA AİT HEDEFLERİ VURDU (VİDEO)

 

Görüntülenme: 2794 Tarih: 25 Ağustos 2019 18:14
SİYONİST REJİM SAVAŞ UÇAKLARI ŞAM'DA BULUNAN KUDÜS ORDUSUNA AİT HEDEFLERİ VURDU (VİDEO)

Suriye devlet televizyonu, ülkenin hava savunma sistemlerinin Şam’a yönelik hava saldırısını püskürttüklerini duyurdu.

Suriye devlet televizyonu El İhbariya’nın aktardığına göre ülkenin hava savunma sistemleri, Şam’a yönelik hava saldırısını püskürttü.

Bazı kaynaklar, Siyonist Rejim savaş uçaklarının Şam'da bulunan El Meze askeri havaalanını bombaladığını duyurdular. 

Daha sonra İsrail ordusunun basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde Şam'ın kuzeydoğusundaki Akraba beldesi çevresinde İran destekli Kudüs Tugayları'na ait bazı hedeflerin vurulduğu belirtildi.

Siyonist İsrail, Tel Aviv'e karşı kullanılmak üzere Hizbullah'a SİHA sevkiyatı yapan Şam'ın Güneyinde bulunan Akraba köyündeki İran'a ait hedefleri vurduğunu açıkladı. 

Siyonist Rejimin 'Kan' televizyon kanalı bu geceki saldırının ardından İsrail ordusunun Filistin'in Kuzeyine (Lübnan sınırına) hava savunma sistemleri sevkiyatı yaptığını duyurdu.

Netanyahu ise yaptığı açıklamada İsrail'e yönelik bir saldırıyı bertaraf ettiklerini öne sürdü. Netanyahu ayrıca, bir kez daha İran'a hiç bir yerde rahat vermeyeceklerini söyledi.    

Daha önce Sputnik muhabiri, Suriye’nin başkenti Şam’ın semalarında birkaç şiddetli patlama olduğunu aktarmıştı. Patlamaların yaklaşık 23.20’de (TSİ ile aynı) meydana geldiği belirtilmişti.

Suriye devlet haber ajansı SANA da ayrıntılara yer vermeden Şam’ın hava sahasında birkaç şiddetli patlama olduğunu, Suriye’nin füze savunma sistemlerinin devreye girdiğini duyurdu.

Sputnik/kudusgunu.com

Yorumlar