BATI YAKA VE KUDÜS'TE TUTUKLAMA FURYASI

 

Görüntülenme: 2514 Tarih: 17 Ağustos 2019 03:06
BATI YAKA VE KUDÜS'TE TUTUKLAMA FURYASI

Siyonist işgal güçleri dün gece ve bu sabah Batı Yaka ve Kudüs'te yaptıkları baskınlarda 8 kişiyi tutukladılar. Tutuklananlardan birinin gazeteci, birinin de çocuk olduğu belirtildi.
 
Yerel kaynakların verdiği haberlere göre işgal güçleri güçleri El-Halil'in kuzeyindeki Sair beldesinde evlere baskın düzenledikten sonra gazeteci Abdulmuhsin Şelalide ile Cihad Şelalide ve Kassam El-Halayika isimli gençleri tutukladılar.
 
Arap kıyafetleri giyerek kendilerini kamufle eden bir özel birlik de El-Halil'in batısındaki Beyti Avva beldesinde Ala ve İslam El-Kahuş isimli kardeşleri tutukladı.
 
İşgal güçleri Yusuf Ziyab Abdurrahim Eş-Şuveyki isimli genci de El-Halil'de Beytlahim'in güneyinde Goş Atziyon yahudi yerleşim merkezi yakınında kurdukları askeri geçit noktasından geçtiği sırada tutukladılar.
 
Verilen bilgilere göre dün gece de işgal güçleri Nablus şehrinin güneyindeki Hivare askeri geçit noktasında Imad Kilbune adlı genci tutukladılar.
 
İşgal altındaki Kudüs'te ise bugün sabah şehrin kuzeydoğusundaki El-İsaviyye köyünde bir dükkana baskın düzenleyerek 16 yaşındaki İslam Yusuf Ubeyd adlı çocuğu tutukladılar.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar