FEVZİ BERHUM: BATI YAKA'DAKİ EYLEMLER SİYONİST DÜŞMANIN HESAPLARINI BOZDU

 

Görüntülenme: 2948 Tarih: 17 Ağustos 2019 14:27
FEVZİ BERHUM: BATI YAKA'DAKİ EYLEMLER SİYONİST DÜŞMANIN HESAPLARINI BOZDU

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), İsrail işgal güçlerinin Gazze'de direniş mevzilerini hedef alan saldırılarının şiddeti ve düşmanca tutumu artırma mesajı taşıdığını ifade etti.
 
Hamas sözcüsü Fevzi Berhum bu sabah yaptığı açıklamada işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik saldırılarının aslında Batı Yaka'da gerçekleşen kahramanca faaliyetlerden dikkatlerin başka yöne çekilmesi amacı taşıdığını söyledi.
 
Berhum, Batı Yaka'daki eylemlerin aslında siyonist düşmanın hesaplarını bozduğunu ve dahili krizlerini daha da derinleştirdiğini vurguladı.
 
Berhum açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz Batı Yaka'daki kahramanca eylemleri selamlıyoruz. Kahraman direniş, Gazze'nin bu krizlerin ihraç edilmesi için bir alan olmasına müsaade etmeyecektir."
 
Hamas sözcüsü cevabın Filistin halkının Batı Yaka'da, Gazze'de ve bütün Filistin bölgelerinde direniş ve cihad faaliyetlerinin genişlemesi çapında olacağını, direnişin halkını savunmayı ve onun çıkarlarını korumayı kendine bir görev bildiğini ifade etti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar