KANAL 12 TELEVİZYONU: BAŞBAKANLIK İÇİN GANTZ VE NETANYAHU ARASINDAKİ REKABET KIZIŞTI

 

Görüntülenme: 1810 Tarih: 15 Ağustos 2019 04:37
KANAL 12 TELEVİZYONU: BAŞBAKANLIK İÇİN GANTZ VE NETANYAHU ARASINDAKİ REKABET KIZIŞTI

Siyonist medya, Gantz ve Netanyahu'nun rekabeti hakkında yapılan bir anketin sonuçlarını yayınlayarak Liberman'ın gelecekteki Siyonist rejim kabinesinin oluşmasındaki hayati rolünü vurguladı.

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist Rejim Kanal 12 televizyonu önümüzdeki Eylül ayında yapılacak olan seçimlerde Netenyahu'nun liderliğindeki Likud partisinin Knessette 30 sandalyeye ulaşacağını ve Likud'dan sonra ise Gantz liderliğindeki Mavi-Beyaz partisinin 29 sandalye kazanacağını duyurdu.

Knesset'in 22. dönem seçimlerinden 5 hafta önce yapılan kamuoyu yoklamasına göre, Şakid'in liderliğindeki Birleşik Sağ Partisi ve Birleşik Arap Listesi 11'er sandalye kazanacak.

Anketten çıkan sonuçlara göre, Liberman liderliğindeki İsrail Bizim Evimiz Partisi 10, Yahudet Heturah 8 ve İşçi Partisi, Müşterek İşçi Partisi, Gişer ve Demokratik Karargah'ın her biri 7 sandalye kazanacaklar.

Anketin sonuçlarının bir başka bölümünde ise, gelecekteki Knessette İsrail Bizim Evimiz Partisi haricinde sağcılar 56 ve solcular da 54 sandalyeye sahip olacaktır. Tüm bunlar tarafların gelecekte hükümet kuramayacakları ve Liberman'ın bu konuda kritik bir role sahip olacağı anlamına geliyor.

kudusgunu.com

Yorumlar