İSLAMİ CİHAD YETKİLİSİ DAVUD ŞİHAB: SİYONİSTLERE KARŞI BAŞKA OPERASYONLAR DA YOLDA

 

Görüntülenme: 2577 Tarih: 09 Ağustos 2019 02:35
İSLAMİ CİHAD YETKİLİSİ DAVUD ŞİHAB: SİYONİSTLERE KARŞI BAŞKA OPERASYONLAR DA YOLDA

Filistin İslami Cihad Hareketi medya sorumlusu Davud Şihab şunları söyledi: Gush Etzion operasyonu kahramancaydı ve Siyonist işgal rejiminin cinayetlerinin cevabını vermek Filistin milletinin en doğal hakkıdır.

Qodsna'nın Filistin El Yevm'den naklettiği haberine göre İslami Cihad Hareketi liderlerinden Şihab şunları belirtti: Bir siyonistin ölümüyle sonuçlanan Gush Etzion operasyonu, açık ve önemli mesajlar taşıyan cesur ve kahramanca bir operasyondu.

Davud Şihab Filistin El Yevm haber ajansına bağlı olan Kudüs radyosuna verdiği röportajda şu açıklamalara yer verdi: Bu operasyon, Siyonist işgal rejiminin cinayetlerine Filistin milletinin hakkı olarak verdiģi doğal bir cevaptı.

Şihap Siyonist rejimin son olarak İşgal altındaki Kudüs'te yer alan Hıms Vadisindeki Filistinlilerin evlerini yıkmasına değinerek şunları vurguladı: Bu operasyon tüm İsrailli asker ve yerleşimcilerin Filistin Direnişinin hedefinde olduğunu gösteriyor. Filistin halkı da Filistin'in arazi ve meralarında Siyonist yerleşke inşasını genişletmekten vazgeçmeyen işgalci düşmana karşı direnecektir.

İslami Cihad Hareketi medya sorumlusu şunları belirtti: Bu operasyon özellikle de Filistinli esirlerin İsrail Rejimi zindanlarında acı ve eziyet çektikleri bu günlerde önemli mesajlar taşıyor.

kudusgunu.com

Yorumlar