GAZZE'DE SINIR BÖLGESİNDE YAPILAN GÖSTERİLERDE BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

 

Görüntülenme: 2362 Tarih: 27 Temmuz 2019 20:28
GAZZE'DE SINIR BÖLGESİNDE YAPILAN GÖSTERİLERDE BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Dün akşam Gazze'nin güneyindeki Han Yunus bölgesinde düzenlenen gösteride işgal güçlerinin saldırılarında ağır yaralanan bir genç aldığı yaranın etkisiyle daha sonra hayatını kaybetti.
 
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan açıklamasında 23 yaşındaki Ahmed Muhammed Abdullah El-Kurra'nın dün, Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşleri'nin 68. Cuması münasebetiyle Han Yunus'ta düzenlenen gösteriye katıldığını ve karnından yara aldığını, daha sonra aldığı yaranın etkisiyle şehit olduğunu dile getirdi.
 
Gazze bölgesinde "Lübnan Mültecileri Cuması" adıyla dün akşam düzenlenen gösterilerde işgal güçlerinin saldırıları sebebiyle toplamda 56 kişi yaralanmıştı.
 
Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşleri'nin 68. Cuması münasebetiyle dün Gazze'nin doğusundaki dönüş çadırlarında "Lübnan Mültecileri Cuması" adıyla düzenlenen gösterilere binlerce kişi katılmıştı. Gösterilerin tamamen barışçıl amaçlı olduğunun önceden açıklanmasına rağmen işgal güçleri saldırılarını sürdürdü.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar