YNET HABER SİTESİ SİYONİST REJİMİN GELECEKTEKİ GAZZE SAVAŞINDA HANGİ TAKTİĞİ UYGULAYACAĞINI İFŞA ETTİ

 

Görüntülenme: 2555 Tarih: 18 Eylul 2019 19:56
YNET HABER SİTESİ SİYONİST REJİMİN GELECEKTEKİ GAZZE SAVAŞINDA HANGİ TAKTİĞİ UYGULAYACAĞINI İFŞA ETTİ

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist Yediot Ahronot gazetesine bağlı YNET haber sitesi, İsrail ordusunun 2014 Savaşı'nın aksine gelecek savaşta Gazze'ye kara operasyonu düzenleyeceğini duyurdu.

Söz konusu site, askeri kaynaklara dayandırdığı haberinde, İsrail ordusunun Gazze'deki hedeflerini tamamen değiştirdiğini ve 2014 Savaşı'nın aksine operasyonu kısa tutacağını yazdı.

Öte yandan Walla sitesi analistlerinden Amir Bohbot, Siyonist rejim güvenlik kurumlarında görevli kaynaklarına dayanarak, İsrail istihbarat kurumlarının Gazze'yi 24 saat gözaltında tutmalarına rağmen Kassam Tugayları'nın R160 füzesini üretme kapasitesine sahip olduğu bilgisine ulaşamadıklarını ifade etti.

Bu tip iki füzenin Hayfa'ya fırlatıldığını ve Demir Kubbe Hava Savunma Sisteminin bu füzelerden sadece birisini yakalayabildiğini belirten Bohbot, İsrail ordusunun Hamas'ın 120 kilometre menzile sahip bu tip bir füzeyi üretme kapasitesi olduğu bilgisine ulaşamadığını ve bu gerçekle yüz yüze kalan Hayfalı idarecilerin ve vatandaşların korku içinde yaşadıklarını yazdı.

kudusgunu.com

Yorumlar