YEMEN ENSARULLAH HAREKETİ LİDERİ ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Görüntülenme: 2717 Tarih: 21 Mart 2020 15:02
YEMEN ENSARULLAH HAREKETİ LİDERİ ABDULMELİK EL HUSİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Bedreddin El Husi, bu hareketin şehit komutanlarından Hüseyin Bedreddin'i anma merasiminde yaptığı konuşmada, Amerika'nın 11 Eylül saldırısını bahane ederek İslam dünyasının üzerine kabus gibi çöktüğünü söyledi.
2004 yılında ABD ve Suud uşağı Ali Abdullah Salih güçlerince şehit edilen Bedreddin'in anti emperyalist ve anti Siyonist yönüne vurgu yapan Abdulmelik El Husi şunları ifade etti:
'Bazı İslam ülkeleri Amerika'ya itaat etti, Siyonist rejimin önderliğini kabul etti ve bu iki müstekbir ülkenin programlarını icra etmeye başladı. Ümmetimizin içindeki Amerikan taraftarları, ABD'nin İslam ülkelerinde her türlü yayılmacılığına karşı duran insanları etkisiz hale getirmek için çaba harcadılar ve İslam ümmetinin içine fitne tohumları attılar.
Şu anda Koronavirüs Yemen'e ulaşmadı. Fakat eğer Yemen'e ulaşırsa bilin ki bunun arkasında Amerika ve onun kuklaları olan Suudi Arabistan ve BAE vardır. Amerikalılar, İsrailliler ve onların işbirlikçileri virüsler, bombalar ve kitlesel imha silahlarıyla beşeriyete zulmettiler.
Amerika ve bazı ülkelerin mikrobiyolojik silahlar üretecek  laboratuarları bulunmaktadır. Amerika bu konuda sabıkalıdır.  Daha önce bu virüsleri Kızılderililer üzerinde denemiştir. Emperyalist ülkeler ve özellikle de Amerika dünyada vebanın ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasından mesuldür.
Amerika Yemen halkının Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne teslim olmasını istemektedir. Çünkü Yemen Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne teslim olduğunda esasında ABD ve İsrail'e teslim olmuş olacaktır.
Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri bölgede ABD ve İsrail'in birer piyonudur. Bu ülkeler Amerika'nın bölgedeki çıkarları için çaba sarf etmektedir.'
Ensarullah lideri, konuşmasında Suudi Arabistan'ın HAMAS liderlerini hapse atmasını da kınadı. 

Yorumlar