TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN TERÖR REJİMİ İSRAİL VE AMERİKA'YA UYARI

 

Görüntülenme: 1921 Tarih: 14 Şubat 2020 13:28
TÜMGENERAL HÜSEYİN SELAMİ'DEN TERÖR REJİMİ İSRAİL VE AMERİKA'YA UYARI

İran devrim muhafızları ordusu komutanı tümgeneral Hüseyin Selami, şehit Korgeneral Süleymani'yi anmak için düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, terör rejimi İsrail ve Amerika'yı uyardı.

Siyonist rejim İsrailli bir yetkilinin Amerika ve İsrail'in Irak ve Suriye'de İranlılara karşı mücadele için iş paylaşımı yaptığına temas eden tümgeneral Selami, 'bu rejimler İran'a karşı hatalı siyasetlerini sürdürmeye devam ederlerse bedelini çok ağır öderler' dedi.

İran'ın general Süleymani'nin intikamını almak için ABD üssüne düzenlediği saldırıyla İran'ın ABD'ye ağır  bir tokat indirdiğini belirten tümgeneral Selami, ABD güçlerinin İslam topraklarından çıkmasının zamanının geldiğini ve bunun da yakın olduğunu söyledi.

General Süleymani'nin Amerika'nın Batı Asya bölgesini parçalama senaryosunu boşa çıkardığını belirten Selami, Süleymani'nin İslam dünyasını birleştirdiğini belirterek, onun bütün mazlumların kurtarıcısı olduğunu söyledi.

Bu arada İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Ramazan Şerif de, ABD'nin bölgedeki tüm planlarının direniş cephesinin tedbirleriyle suya düştüğüne vurgu yaptı.

Dün Urumiye'de general Kasım Süleymani'nin  şehadetinin 40. günü için düzenlenen anma merasiminde konuşan Devrim Muhafızları Sözcüsü General Ramazan Şerif, Kudüs Gücü'nün şehit komutanı Korgeneral Kasım Süleymani'nin görevinin Siyonistlerle mücadele için direniş cephesini güçlendirme olduğunu belirtti.

Amerikalılar tarafından Şehit Süleymani'ye düzenlenen suikastın, onların Batı Asya bölgesindeki varlığına son vermenin başlangıcı olduğunu söyleyen General Şerif, direniş komutanlarının şehit edilmesinin düşmanların komplolarının etkisizleştirilmesine engel olmayacağını vurguladı.

 

General Şerif, Devrim Muhafızları'nın Şehit Süleymani suikastının ardından ABD'ye attığı ağır tokadın Amerikalıların onurunu yok ettiğini ve onların bölgeden çıkarılmasını kesinleştirdiğini söyledi.

parstoday

Yorumlar