TERÖRİST İSRAİL'İN TEHDİTLERİNE İRAN'DAN SERT CEVAP

 

Görüntülenme: 2249 Tarih: 09 Aralık 2019 07:03
TERÖRİST İSRAİL'İN TEHDİTLERİNE İRAN'DAN SERT CEVAP

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, İsrail rejimi yetkililerinin İran'a karşı ortaya attıkları son iddia ve askeri tehditlerine ilişkin, bu tehditlerin rejimin zayıflığı gözler önüne serdiğini ifade ederek, 'İran her türlü ahmakça saldırı ve eyleme karşı, çok sert ve pişmanlığa neden olacak nitelikte yanıt verir' dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Musevi, İsrail rejiminin İran'a yönelik son günlerde ortaya attıkları iddia ve saldırı açıklamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kudüs'ü işgal eden rejimin tehditleri, bu rejimin iç krizleri örtbas etmek istediği için yapılmış ve rejimin zayıflığı ile beceriksizliğini ortaya koyuyor. Bu rejim 70 yıldır tehdit ve saldırganlık üzerine kurulmuş nitelikte bir yapıdır' ifadesini kullandı.
 

 

İran İslam Cumhuriyeti'nin halkının direniş ve fedakarlık kültürü ile İran'ın ve ulusal güvenliğinin korunması için bir an  bile tereddüt etmeyeceğinin altını çizen Musevi, 'Biz her türlü ahmakça saldırı ve eyleme karşın, saldırı yapan tarafı pişman edecek seviyede sert şekilde yanıt veririz' diye ekledi.
parstoday

Yorumlar