SUUDİ MEDYA FENOMENİ MUHAMMED SUUD: İSRAİLLİLERDEN ARABİSTAN'A GELMELERİNİ İSTİYORUM

 

Görüntülenme: 2019 Tarih: 08 Ağustos 2019 07:28
SUUDİ MEDYA FENOMENİ MUHAMMED SUUD: İSRAİLLİLERDEN ARABİSTAN'A GELMELERİNİ İSTİYORUM

Suudi sosyal medya fenomeni Siyonist Rejim Kanal 13 televizyonu ile yaptığı röportajda şöyle konuştu: İsraillilerden Arabistan'a gelmelerini rica ediyorum, burada yabancılık hissetmeyeceklerdir. 

İsrail'e gelen ve İsrailliler tarafından  Mescid-i Aksa'ya davet edildiği için Filistinliler tarafından kovulan Suudi aktivist, şimdi de İsraillileri Arabistan'a davet etti ve aynı şekilde İran halkını da İran İslam Cumhuriyeti aleyhine  ayaklanmaya çağırdı.

Qodsna'nın Arabi21 sitesinden aktardığı bilgiye göre geçtiğimiz ay işgal toprakları İsrail'e giden ve Kudüs'ten kovulan Suudi blogger Muhammed Suud, şimdi de İsraillileri Arabistan'a davet etti.  Muhammed Suud Zeyd, Siyonist Kanal 13 televizyonuna verdiği röportajda şöyle konuştu: İsrail'e gittiğimde kendi evimde olduğumu hissettim ve İsraillilerden de Arabistan'a gelmelerini istiyorum, burada yabancılık hissetmeyeceklerdir. 

Mescid-i Aksa'yı görmeye giderken Filistinlilerin tepkisiyle karşılaşan ve dışarı atılan Muhammed Suud konu ile ilgili şunları söyledi: Çocuklar siyasî konulara karışmamalı. Ben barıştan yanayım ve namaz kılmak için Mescid-i Aksa'ya gittim. Hiçbir müslüman ya da din mensubu diğerlerinin ibadetlerine engel olma hakkına sahip değildir.

Suud sözlerine şöyle devam etti: Netanyahu'ya teşekkür ediyor ve ona şöyle sesleniyorum; seni ve İsrail'i seviyorum. İsraillileri de Arabistan'da görmek istiyorum. İsrail'e ziyaretim sırasında Netanyahu'nun oğlu ile de tanıştım ve onu dostum olarak görüyorum. Ben ve o, İran karşısında İsrail'in siyasetleri, Ortadoğu ülkelerinin siyaseti ve İran karşısında yaşadıkları zorluklar gibi ortak görüşlerimizin olduğu konular hakkında sohbet etme fırsatı bulduk.

Suudi blogger konuşmasının devamında ise pervasızca İran halkından İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı ayaklanmalarını da istedi.

kudusgunu.com

Yorumlar