SİYONİST REJİM GENELKURMAY ESKİ BAŞKANI EİZENKOT'TAN HİZBULLAH HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Görüntülenme: 2691 Tarih: 24 Kasım 2019 09:37
SİYONİST REJİM GENELKURMAY ESKİ BAŞKANI EİZENKOT'TAN HİZBULLAH HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Siyonist Rejim Genelkurmay eski başkanı Gadi Eizenkot, binlerce uzman askeri güce ve çeşitli füzelere sahip olan Hizbullah'ın İsrail için en büyük tehdit olduğunu söyledi.

Qodsna'nın haberine göre, Milli Güvenlik Araştırmaları Konferansı'nda konuşan Gadi Eizenkot, El Celil'e saldırmayı planlayan Hizbullah'ın Siyonist yerleşkeleri ele geçirmek üzere özel olarak yetiştirilmiş binlerce askerinin olduğunu ifade etti.

Siyonist İsrail Genelkurmay eski başkanı Eizenkot ayrıca şunları söyledi: 'Devrim muhafızları Kudüs Gücü'nün desteği ile 6000 özel yetişmiş askere sahip olan Lübnan Hizbullahı 10 bölgeden İsrail topraklarına saldıracak. Hizbullah son on yılda saldırı gücünü eşsiz bir şekilde arttırdı. 2014 Gazze Savaşı'ndan çok farklı bir durumla karşı karşıyayız. Hizbullah'ın özel yetişmiş 6000 askerle 10 bölgeden İsrail'e saldırması bize on yıllarca içinden çıkamayacağımız sorunlar yaşatır. İsrail'in önünde 4 çeşit tehdit vardır. Yakın zamanda değişmeyecek olan bu dört tehdit şunlardır: 1) Hizbullah, Hamas ve İslami Cihad gibi yarı devlet pozisyonundaki örgütler. 2) Suriye ordusu gibi klasik tehditler. 3) Ordumuzun önündeki İran tehdidi. 4) Sürekli artış ve gelişme halinde olan siber saldırılar.'

kudusgunu.com

Yorumlar