SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN DEĞİŞİK NOKTALARINA HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 2263 Tarih: 11 Eylul 2019 05:06
SİYONİST İSRAİL GAZZE'NİN DEĞİŞİK NOKTALARINA HAVA SALDIRISI DÜZENLEDİ

İsrail işgal güçleri dün geceden (10 Eylül Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece) Gazze'de değişik yerlere hava saldırıları düzenledi. Ancak saldırıların maddi hasara neden olduğu, herhangi bir can kaybına veya yaralanmaya neden olmadığı bildirildi. 
 
Gazze'nin orta bölgesindeki Deyru'l-Belah şehrinde oturulmayan bir sivil hedefe işgal güçlerinin dört hava saldırısı düzenledikleri bildirildi. 
 
Ayrıca İsrail savaş uçaklarının ve insansız hava araçlarının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyti Lahiya'nın doğusunda direnişe ait bir noktaya birkaç saldırı düzenledikleri belirtildi. Bu noktaya 7 füze atıldığı ifade edildi. 
 
İsrail savaş uçaklarının Deyru'l-Belah'ın batısında deniz polisine ait bir mevziye de saldırı düzenledikleri haber verildi. 
 
Hastane kaynakları saldırılardan dolayı herhangi bir can kaybı veya yaralanma haberi vermedi. Ancak saldırıların çok büyük miktarlarda maddi hasara neden olduğu ifade edildi. 
 
Direniş kaynakları Netanyahu'nun dün akşam bir seçim çalışması esnasında Asdud'da bulunduğu sırada Filistin direnişinin füzelerinden dolayı alarm sirenlerinin çalması üzerine bulunduğu yerden hızla kaçmasının videosunu yayınlamışlardı. 
 
 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar