SİYONİST GÜVENLİK UZMANI: HAMAS İSRAİL'İN ZAAF NOKTALARINI KULLANARAK ONU KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR

 

Görüntülenme: 2066 Tarih: 07 Ağustos 2019 20:36
SİYONİST GÜVENLİK UZMANI: HAMAS İSRAİL'İN ZAAF NOKTALARINI KULLANARAK ONU KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR

Omir Dustri : "Han Yunus'ta gerçekleştirilen ve İsrailli bir subayın ve iki askerin yaralanmasıyla sonuçlanan son operasyonlar, Hamas'ın bu tür eylemlerle İsrail'e meydan okuduğunu gösteriyor.

Qodsna'nın Arabi21 haber sitesinden naklettiğine göre Siyonist güvenlik uzmanı Omir Dustri İsrail Defence dergisine yazdığı makalede şunları belirtti : "İsrail ordusu HAMAS karşısındaki davranışlarını değiştirmeli.

Siyonist uzman bu değişikliğin gerekliliğiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu : "Han Yunus'ta gerçekleştirilen ve İsrailli bir subayın ve iki askerin yaralanmasıyla sonuçlanan son operasyonlar, Hamas'ın bu tür eylemlerle İsrail'i köşeye sıkıştırmak istediğini gösteriyor ancak HAMAS şunu çok iyi bilmeli ki tekrarlanan bu tür operasyonlara çok sert karşılıklar da verilebilir. HAMAS kendi politikalarını uygulayabilmek, İsrail'e saldırılarını devam ettirebilmek ve bu operasyonlarla ilişkisini inkar etmek adına dolaylı ve organize edilmemiş savaş araçlarını kullanıyor. Bu yöntemle, bir taraftan İsrail'i hedef alarak darbe indirmeye devam etmek ve diğer taraftan da İsrai'lin askeri cevap hakkını elinden almak istiyor.

  kudusgunu.com  

Yorumlar