SİYONİST GÜÇLER ŞEHİT UBEYD'İN EVİNE BASKIN DÜZENLEDİ

 

Görüntülenme: 2487 Tarih: 08 Ağustos 2019 14:25
SİYONİST GÜÇLER ŞEHİT UBEYD'İN EVİNE BASKIN DÜZENLEDİ

İşgal güçleri dün akşam saatlerinde şehit Muhammed Semir Ubeyd’in Kudüs’e bağlı El-İseviyye beldesindeki evine baskın düzenledi.
Yerel kaynaklar işgal güçlerinin eve baskın düzenlediğini ve evde arama yaptığını, şehidin 20 yaşındaki kardeşi Ahmed Ubeyd’i gözaltına almak istediğini fakat evde bulamadığını bildirdi.
İşgal güçleri 20 yaşındaki eski esir Muhammed Ubeyd’i 27 Haziran Perşembe günü Kudüs kentinin doğusundaki El-İseviyye beldesine düzenlediği baskın sırasında yakın mesafeden kalbine ateş ederek şehit etmişti.
İşgal güçlerinin o günden bu yana El-İseviyye beldesi sakinlerine yönelik baskılarını ve kötü muamelesini sürdürdüğü, baskın sırasında işgal askerleriyle Filistinli gençler arasında yer yer çatışmaların yaşandığı kaydedildi.
İşgal güçleri geçen ay beldeye düzenlediği baskın sırasında özellikle şehit Muhammed Ubeyd’in evinin avlusunda ve çevresinde asılı Filistin bayraklarını indirmişti.
El-İseviyye beldesine düzenlenen baskına katılan işgal askerlerinin ve polislerinin Filistin bayraklarını indirirken hatıra selfisi çektikleri ve provokatif tavırlar sergiledikleri bildirildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar