MİLLİ GAZETE YÜZYILIN İHANET PLANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKARDI

 

Görüntülenme: 2162 Tarih: 20 Şubat 2020 12:54
MİLLİ GAZETE YÜZYILIN İHANET PLANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİR FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKARDI

Siyonistlerin sinsi planlarını bir bir ortaya çıkaran Milli Gazete, son olarak 22 yıl öncesine ait önemli bir fotoğrafa ulaştı. 

Siyonistlerin, kirli ve sinsi planlarını kurulduğu günden bu yana deşifre eden Milli Gazete, geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump tarafından açıklanan sözde 'Barış Planı'nın, 40 yıl önce hazırlanan "Drobles Planı" olduğunu sizlere sunmuştu. Attıkları her adımda bir plana uygun olarak hareket eden Siyonist emperyallerin, bir diğer planını da sizlere açıklıyoruz.

İşgal rejimi İsrail'de 1996 yılında yapılan genel seçimlerde, Başbakan seçilen Likud Partisi Genel Başkanı Benjamin Netanyahu, 1998 yılında, 1999 erken genel seçimleri çalışması kapsamında Amerika'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Peki, hangi aileyi ziyaret etti dersiniz?

PLANIN BAŞLADIĞI YER VE TARİH: ABD 1998

 

Netanyahu 1998 yılında yani tam 22 yıl önce ABD'ye gidiyor. Netanyahu burada, ABD'nin zengin Yahudilerinden Kushner ailesinin kendisi için düzenlediği bir kokteyle katılıyor. Kokteylde yaklaşık 200 davetli bulunuyor. Kokteyli düzenleyen Kushner ailesinin lideri Charles Kushner, Netanyahu'nun yakın bir dostu ve İsrail'e yaptığı bağışlarla biliniyor.

JARED KUSHNER İLE TANIŞIYOR, YATAĞINDA UYUYOR

Kokteylden sonra Kushner ailesinin evine giden Netanyahu, orada Charles Kushner'in 17 yaşındaki genç oğluyla tanışıyor. O çocuk Jared Kushner. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Jared Kushner’ın ailesiyle o kadar yakındı ki, o gece Kushner’ın odasında uyudu. Jared ise bodrum katında uyudu.

22 YILLIK PLAN ŞİMDİ İŞLİYOR

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı İvanka Trump ile evli olan Jared Kushner, aynı zamanda ABD Başkanı'nın danışmanlık görevini yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump'ın dünyaya duyurduğu sözde planın hazırlayıcısı olduğu bilinen Jared Kushner, İsrail işgalinin önünü açan ve Filistinlileri yok sayan planla adeta Siyonistlere hizmetini açıkça gösterdi. Planın açıklandığı esnada Netanyahu ve Kushner'in gayet memnun olduğu ise gözlerden kaçmadı. Ne de olsa 22 yıllık bir planın meyvesini yemeye hazırlanıyordu.

MİLLİ GAZETE/MUHAMMED ÖZDEMİR

Yorumlar