MALATYA'DAN 'NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN VE MESCİDİ AKSA YALNIZ DEĞİLDİR' FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

 

Görüntülenme: 3452 Tarih: 01 Kasım 2019 22:33
MALATYA'DAN 'NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN VE MESCİDİ AKSA YALNIZ DEĞİLDİR' FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından her ayın ilk Cumasında düzenlenen basın açıklaması bugün Malatya Soykan Meydanında yapıldı. 

Cuma namazı sonrası biraraya gelen inisiyatif üyeleri ve Malatya halkı okunan basın açıklamasında Türkiye'nin NATO'dan çıkmasını, üslerin kapatılmasını talep ederek Siyonistlerin son zamanlarda Mescidi Aksa'ya yönelik baskınlarını protesto etti.

'NATO'dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın', 'Kürecik-İncirlik Kapatılsın', 'Kürecik Radarı Sökülsün', 'Kahrolsun NATO Kahrolsun Amerika', 'Katil NATO Türkiye'den Defol', 'Kahrolsun İsrail', 'Söz Değil İcraat Kürecik'i Söküp At', 'Anadolu Uyan İzzetini Kuşan', 'Müslüman Uyuma İlk Kıblene Sahip Çık', 'Müslüman Uyuma Aksa'ya Sahip Çık', 'Oluk Oluk Kan Aksa Kurtulacak El Aksa', 'Direniş Cephesi Onurumuzdur', 'Malatya'dan Gazze'ye Direnişe Bin Selam' ve 'Direne Direne Özgür Kudüs'e' sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını Şeref Ertekin okudu.

Okunan basın açıklamasının tam metni aşağıdaki şekildedir:

Bismillahirrahmanirrrahim.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Her ayın ilk cumasında ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasında yine sizlerin huzurundayız. Hepinize hayırlı cumalar diliyoruz.

Bilindiği gibi, 1949 yılında Büyük Şeytan Amerika'nın başını çektiği 12 üye tarafından kurulan NATO'ya Türkiye 1952 yılında katıldı. Türkiye NATO'daki 67 yılı aşan üyeliği boyunca örgüte en fazla katkı yapan müttefikler arasında yer aldı. NATO tarafından yürütülen birçok misyonda ve faaliyette yer alan Türkiye, NATO'nun tüm operasyonlarına destek verdi.

İslam dünyasındaki tüm emperyalist ve Siyonist işgallerde çok önemli rol oynayan NATO, 67 yıldan beri Türkiye'nin sırtında vebal ayağında pranga olarak durmaktadır. NATO, adeta Türkiye’ye giydirilen bir deli gömleğidir.

Türkiye'nin 1952'den bu yana NATO'da beraber görev yaptığı Amerika ve Avrupa Birliği ülkeleri tarafından her fırsatta arkadan hançerlenmesi bu kritik günlerde NATO'yu yeniden tartışmaya açmıştır.

En önemli üsleri topraklarımızda bulunan NATO, Türkiye'nin 67 yıllık koşulsuz desteğine karşılık Türkiye'ye her konuda köstek olmaya daha ne kadar devam edecektir? Devlet adamlarımız bu duruma daha ne kadar seyirci kalacaklardır?

Türkiye NATO'nun harekatlarına en kapsamlı desteği sağlayan ilk 5 ülke arasındadır. NATO'nun 2011 yılındaki Libya operasyonu bunlardan sadece bir tanesidir. Türkiye 90 milyon euro ile NATO bütçelerine en fazla katkı sağlayan 8. ülkedir. NATO'nun Kara Komutanlığı karargahı İzmir'dedir. NATO'nun Balistik Füze savunma sistemi kapsamındaki Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan radar üssü de Malatya Kürecik'te konuşludur.

NATO'ya bağlı AWACS uçakları Konya hava üssünü kullanmaktadır. Türkiye bu uçaklara havada yakıt ikmali desteği vermektedir. Varşova paktına karşı kurulan NATO, uzun süre Türkiye'yi Sovyet tehtidine karşı ileri karakol olarak kullandı. Soğuk savaş dönemi sonrasında ise İslam dünyasına karşı da Türkiye'den aynı görevleri bekledi. Türkiye'nin tam 67 yıldır koşulsuz askeri, maddi ve stratejik desteğine rağmen, NATO'nun kuruluşundan bu yana Türkiye'ye hiçbir desteği ve faydası bulunmamaktadır.

NATO hiçbir terör örgütü ile mücadelemizde ne de sınırımızdaki tehditleri başımızdan savmada yanımızda olmadı. NATO 1974 Kıbrıs Barış Harekatında açık şekilde Türkiye'nin karşısında yer aldı. NATO Türkiye'deki askeri darbelerde her zaman için başrolü oynadı. En son 15 Temmuz hain darbe girişimine NATO'nun desteğini hükümet yetkilileri bizzat ifade etti. NATO S-400 füzelerinin alımında da Türkiye'nin karşısında durarak endişelerini dile getiren açıklamalar yaptı.

Yine aynı NATO Türkiye'nin parasını verip ortak olduğu F 35 savaş uçağı projesinde Amerika tarafından devre dışı bırakılması karşısında da sessiz kaldı.

Özet olarak Türkiye, 67 yıldan beri üyesi olduğu NATO'ya bugüne kadar en çok katkı sunan ülkedir. Ancak NATO şimdiye kadar Türkiye'nin hiçbir derdine derman olmamıştır.

Herkesin bildiği gibi, NATO demek Amerika demektir. NATO’nun asli görevi Amerika'nın menfaatlerine, Korsan İsrail'in menfaatlerine ve büyük İsrail'in kurulmasına hizmet etmektir.

NATO Siyonist İsrail'in arka planındaki en büyük moral ve destek gücüdür. İşte birkaç gün önce NATO genel sekreteri, Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu ile yaptığı basın toplantısında ilk kez İstemeyerek de olsa doğruyu konuştu ve NATO’nun gerçek yüzünü şu cümlelerle göstermiş oldu: 'NATO Amerika'nın menfaatleri aleyhine olabilecek hiçbir angajmanda yer almadı ve almayacak' dedi. Dolayısıyla NATO'nun bizim doğrularımıza göre değil Amerika'nın hedefleri ve çıkarları doğrultusunda devreye giren bir örgüt olduğunu bizzat NATO genel sekreteri ifade etti. Genel sekreter böylece NATO'nun Hakkı değil kuvveti üstün tutan bir yapı olduğunu birinci ağızdan itiraf etmiş oldu. Bazı örgütler sizin için terör örgütü olabilir, ülkenizi tehdit ediyor olabilir ancak bu örgütler Amerika ve müttefiklerinin gizli emellerine hizmet ediyorsa NATO bunlarla mücadelenizde sizinle olmaz' dedi. Mesele bu kadar basittir. Bunların bu kadar rahat olmalarının sebebi, mutlak güç ve kudret sahibinin Amerika değil Allah olduğunun bilincinde olarak hareket edilmemesidir.

Hiçbir konuda Türkiye’nin yanında olmayan hatta düşmanlarımızın yanında yer alan Amerika'nın ve NATO'nun topraklarımızdaki üslerini bir an önce kapatalım. Tüm NATO operasyonlarında yer alan askerlerimizi geri çekelim ve bakalım o zaman ne hale düşecekler. Büyük Şeytan ABD ve NATO karşısında Milli duruş sergilemeden, bu gerekli fiili adımları atmadan sadece Milli dil kullanmamız yeterli olmuyor, olmayacak ve bu durum onları daha da fazla cesaretlendiriyor. O yüzden artık söz yeter, milletimiz icraat bekliyor.  

Değerli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

Bu bağlamda Seyyid Battal Gazi’nin şehri olan Malatya’mızdaki Kürecik NATO Radar üssü hiç vakit kaybetmeden sökülmeli burada çalışan ABD’li ve İsrailli personel ülkelerine gönderilmelidir. Hükümet bu yanlıştan bir an önce dönmeli ve ülkemizi Siyonist İsrail’e hizmet eden Kürecik NATO Radar Üssü ayıbından kurtarmalıdır.

Biz, bu vesileyle tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini siyasi partileri bu konuda cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Biz, ülkemizde anti emperyalist ve anti Siyonist bilincin artması ve kök salması ve ayrıca Türkiye’nin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması talebimizi gündeme getirmek için her ayın ilk Cumasında burada olacağız  inşallah. Başta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerini bir kez daha bu önemli konuda harekete geçmeye çağırıyoruz.

Kıymetli Vatandaşlarımız ve Değerli Basın Mensupları!

Kumarbaz Trump’ın ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasından, Yüzyılın Anlaşması adlı şer plandan ve Müslümanların sessizliğinden cesaret alan Siyonistler son zamanlarda neredeyse her gün Mescidi Aksa’ya baskın düzenliyor.

Bu baskınlarla tıpkı El Halil’deki Hz. İbrahim Camiini zaman ve mekan olarak ikiye bölen Siyonist Rejim aynı taktiği Mescidi Aksa için de uygulayarak ilk kıblemizi bir oldubittiye getirip Siyonistlerin ibadetine açmak ve daha sonra da Süleyman mabedini bahane ederek yıkmak istiyor.

Filistinli direniş grupları yaptıkları çağrılarla dünya Müslümanlarından ve İslam ülkelerinin liderlerinden Mescidi Aksa’ya sahip çıkmalarını istiyor. Fakat bu çağrı maalesef gerekli ilgiyi görmüyor.

Biz bu mübarek Cuma gününde Malatya’dan Siyonist İsrail’i uyarıyoruz; Mescidi Aksa kırmızı çizgimizdir. Kanımızla ve canımızla Mescidi Aksa’yı savunmaktan geri durmayacağız. Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin davasını asla terk etmeyeceğiz. Tüm Müslümanları da bu konudaki sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz. Unutmayalım ki, Müslümanların sessizliği Siyonist İsrail’i cesaretlendirmektedir.

Bu arada her zaman olduğu gibi Gazze’de her Cuma günü ikindi namazından sonra sınır boylarına giderek gösteri düzenleyen kuşatma altındaki Gazzeli kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha ilan ediyor ve Malatya’dan Gazze’ye selam gönderiyoruz.

Bedenlerimiz burada olsa da ruhlarımız ve dualarımız Gazzeli kardeşlerimizle beraber inşallah.

Gazzeli kardeşlerimizin her Cuma günü düzenlediği bu yürüyüşler Filistinlilerin en kısa zamanda topraklarına dönmesine vesile olacaktır.

6 Aralık Cuma günü NATO’ya ve Üslerine Hayır demek için yine burada buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz.

 

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Orhan Demir dahil, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, Kerem Gök dahil, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Kerem Gök dahil, kalabalık, ayakkabılar, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Orhan Demir dahil, açık hava

kudusgunu.com

Yorumlar