MALATYA'DA 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN YILDÖNÜMÜNDE 'NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN' FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

 

Görüntülenme: 3326 Tarih: 14 Temmuz 2019 10:11
MALATYA'DA 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN YILDÖNÜMÜNDE 'NATO'DAN ÇIKILSIN ÜSLER KAPATILSIN' FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından 15 Temmuz FETÖCÜ-NATOCU hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle bugün (14 Temmuz Pazar günü) saat: 17:00'de Malatya Soykan Meydanında 'NATO'ya ve Üslerine Hayır' temalı bir basın açıklaması yapıldı.

Sunuculuğunu Kudüsgünü sitesi yayın yönetmeni Kemal Kemahlı'nın yaptığı basın açıklamasını inisiyatif adına Abdullah Ertekin okudu.

'Darbeci Hainler Hesap Verecek', 'Kahrolsun ABD Kahrolsun NATO', 'Katil ABD Türkiye'den Defol', İslam Ümmeti Kabul Etmez Zilleti, ', 'Kahrolsun ABD Kahrolsun FETÖ', 'NATO'DAN Çıkılsın Üsler Kapatılsın', 'Kürecik İncirlik Kapatılsın', 'Anadolu Uyan İzzetini Kuşan', 'Kudüs'e Selam Direnişe Devam', 'Gazze'ye Selam Direnişe Devam', 'Kudüs Bizim Şiarımız Şehadet İftiharımız', 'Free Free Zakzaki', 'İbrahim Zakzaki Yalnız Değildir', 'Nijerya'dan Kudüs'e Direnişe Bin Selam' sloganlarının atıldığı basın açıklamasında Filistin-Kudüs davasını tasfiye etmeyi amaçlayan 'Yüzyılın Anlaşması' adlı şer planda gelinen son noktaya ve Kudüs sevdalısı Rabbani alim Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh İbrahim Zekzeki'ye yapılan zulme de dikkat çekildi.

Okunan basın açıklamasının tam metni aşağıdaki şekildedir:

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN YILDÖNÜMÜNDE NATO’YA VE ÜSLERİNE HAYIR

Bismillahirrahmanirrahim.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

15 Temmuz hain darbe girişimin yıldönümünde şehit olan başta astsubay Ömer Halisdemir olmak üzere 251 vatandaşımızı rahmetle anarken bu darbenin faili FETÖ’yü ve planlayıcısı ABD ve NATO’yu şiddetle lanetliyoruz. Halen tedavisi devam eden gazilerimize de yüce Rabbimizden şifa niyaz ediyoruz.

Bu kanlı darbe girişimine karşı canıyla ve malıyla şanlı bir direniş ortaya koyan aziz milletimizi ve darbecilere karşı çıkan Mehmetçiklerimizi ve polisimizi de selamlıyoruz.

Bu arada 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümlerini pop star konserleriyle kutlamayı da doğru bulmuyoruz. Bu anlayış şehitlerimizin ruhunu rahatsız edecektir.

Dini bir cemaat görünümündeki devletin ve milletin içine sızmış sapık FETÖ terör örgütü eliyle yapılan bu darbe hiç şüphesiz en çok aziz dinimiz İslam’a zarar vermeyi hedeflemiştir. 40 yıldan fazla bir zamandır sapkın din anlayışını Dinler arası diyalog ve ılımlı yani Amerikancı İslam anlayışı üzerine kuran bu sapkın örgüt ve onun sözde hoca efendisi bu hain darbe girişimiyle Müslümanlara ve İslam’a çok büyük zarar vermiştir.

Büyük Şeytan ABD tarafından sözde hizmet adı altında gittikleri her ülkede desteklenen FETÖ, düşüncelerini zehirlediği gençlere emperyalizme yani NATO’ya ve Siyonizm’e boyun eğme fikrini aşılamıştır. Bu örgüt içerisinde bulunan gençler, kendileri gibi düşünmeyen Müslümanlara ve İslam ülkelerine düşman olarak yetiştirilmiştir. Bu proje, Siyonist-Emperyalist odakların teslimiyetçi ‘Amerikan İslam’ı’ projesidir. Bu anlayış, ABD ve Siyonist İsrail ile birlikte Müslüman ülkeler ve halklar üzerinde askeri operasyonlar düzenlemeyi meşru gören sapkın bir din anlayışıdır. Bu yüzden FETÖ gibi din kisvesine bürünmüş yapıları halkımızın yakından tanıması büyük önem arz etmektedir. Kendi meşum hedeflerine ulaşmak için soru çalan, torpil yapan, başkalarının hakkını gasp eden, iftira atan, şantaj yapan bu terör yapısının mensuplarının darbeye kalkışması ve darbeye direnen masum halkın üzerine ateş açması; işte o zehirli düşüncelerinin bir tezahürüdür.

Bu arada devletin kodlarını yeniden yazma bahanesiyle darbe girişimini fırsat bilerek yeni bir toplum mühendisliği projesi tasarlanmaktadır. Bu sinsi projeye göre; hiçbir toplumsal ve siyasal talebi olmayan, emri bil maruf nehyi ani’l münker yapmayan, bu bozuk düzenin İslam dışı uygulamalarına itiraz etmeyen yeni bir Müslüman kimliği oluşturulmak istenmektedir. Yani milletimiz FETÖ’nün sapkın din anlayışından kaçarken yeni bir tuzağa çekilmektedir. Halbuki İslam; faize, Siyonizm’e, emperyalizme, her türlü fesada, sapkınlığa, haksızlıklara fert ve toplum olarak karşı çıkılmasını istemektedir. Milletimizin önündeki en gerçekçi tek seçenek Batı sömürgeciliğine, emperyalizme, Siyonizm’e, faiz düzenine başkaldıran sahih Kur’an-ı Kerim, Ehli Beyt ve Sünnet anlayışından beslenen Öz Muhammedi İslam yani İnkılapçı İslam anlayışıdır.

Diğer taraftan biz çok iyi biliyoruz ki FETÖ bir kukladır. Bu kanlı darbe girişimin arkasında ABD, NATO, İsrail yani Siyonizm ve onlara uşaklık eden Suudi Arabistan ve BAE gibi ülkeler vardır. Adana’daki İncirlik başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Kayseri ve İzmir’deki NATO üsleri darbe girişimine tam destek vermiştir. NATO üslerinin ve ABD yanlısı NATO’CU subayların darbeye verdiği desteğin boyutunun bilinmeyen ve söylenmeyen yönleri ilerleyen yıllarda daha net ortaya çıkacaktır. TSK’ya sızmış ve ruhlarını ve bedenlerini ABD’ye satmış 8 binin üzerinde örgüt üyesi; 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74’ü tank olmak üzere 246 zırhlı araç ve 4 bine yakın hafif silahla milletimizin üzerine ölüm yağdırmış ve stratejik bölgeleri hedef almıştır. İncirlik NATO üssünden havalanan 3 tanker uçağı, darbecilerin kullandığı F-16’lara havada 20’den fazla yakıt ikmali yapmıştır. 15 Temmuz öncesi ABD’li generallerin Türkiye’de cirit attığı herkesçe bilinmektedir. ABD’li general John Campbell, 15 Temmuz öncesi iki kez gizlice Türkiye’yi ziyaret etmiş, Erzurum’da ve Adana’da darbeci generallerle görüşmeler yapmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde adı geçen isimlerin ABD tarafından himaye ediliyor oluşu ve iade edilmeyişleri de kamuoyunun malumudur. Tüm bu gerçekler 15 Temmuz kalkışmasının da tıpkı 27 Mayıs, 12 Eylül ve 28 Şubat darbeleri gibi NATO/ABD kaynaklı olduğunu göstermektedir.

İşte bu yüzden Türkiye’nin hiç vakit kaybetmeden ABD ve NATO ile hesaplaşması, ABD ile stratejik ortaklık ve Avrupa Birliğine tam üyelik sevdasından vazgeçmesi gerekmektedir. Türkiye’nin, 54. Hükümetin başbakanı rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu D-8’i geliştirerek D-60’ı kurmasından ve Şangay İşbirliği Örgütü’ne üye olmasından başka bir seçeneği yoktur. Tam Bağımsız Türkiye’ye ulaşmanın yolu budur.

Aziz vatandaşlarımız ve kıymetli basın mensupları!

İncirlik NATO üssünde bulunan ve Hiroşima’ya atılan atom bombalarından 4 kat daha güçlü olan 50 adet Termonükleer bombayı ABD hangi İslam ülkesine karşı kullanmak için bizim topraklarımızda tutmaktadır?

Yine Çekiç Güç’ün terör örgütüne yaptığı yardımlar hafızalarımızda tazeliğini korurken Diyarbakır’da bulunan NATO hava üssündeki yüzlerce ABD askeri kime hizmet etmektedir?

Şunu unutmayalım: ABD’nin ve NATO’nun olduğu yerde güvenlik ve emniyet olmaz.

ABD ve NATO’nun olduğu yerde terör, kargaşa, faili meçhul kalan siyasi cinayetler, kardeş kavgası, katliam, savaş ve sömürü olur.

Ülkemizdeki NATO/ABD üsleri milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. Çünkü ülkemizi açık hedef haline getirmektedir.

Bundan dolayı Siyonist İsrail’e koruma sağlayan Kürecik NATO Radar Üssü ve ABD’nin bölgemizdeki operasyonlarının yönetildiği İncirlik başta olmak üzere ülkemizdeki 28 NATO üssü bir an önce kapatılmalı, NATO’dan çıkma süreci başlatılmalı ve ABD ile stratejik ortaklığa son verilmelidir.

Millet olarak, bu hain darbe girişiminin arkasında ABD ve NATO’nun olduğunu ifade eden iktidardan bu konuda samimiyetini ispat etmesini ve gereğini yapmasını istiyoruz. Kamuoyu önünde ABD’ye ve İsrail’e meydan okuyan iktidarın Kürecik ve İncirlik NATO üslerini hala kapatmaması bir çifte standarttır.

Ayrıca iktidar ABD’nin, ‘Patriot Hava Savunma Sistemini de satın almalısınız’ şeklindeki baskı ve şantajlarına boyun eğmemelidir. Milletimizin parası hava savunmamıza hiçbir fayda sağlamayacak Patriotların alımı için ABD’ye verilmemelidir. S-400’lerin alımı ise doğru ve isabetli bir karardır.

Türkiye, 15 Temmuz gecesi ABD’nin ve Batı’nın ipiyle kuyuya inilemeyeceğini görmüştür.

Öte yandan 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında ülkemize destek veren Rusya, İran ve Venezuela gibi devletlere de milletimiz adına teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

Aziz vatandaşlarımız ve kıymetli basın mensupları!

Malumunuz olduğu üzere biz, ‘Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi’ olarak Şubat ayından bu yana her ayın ilk cumasını ‘NATO’YA VE ÜSLERİNE HAYIR CUMASI’ olarak ilan ettik ve bu konu ile ilgili olarak her ay basın açıklamaları düzenledik ve düzenlemeye de devam edeceğiz inşallah. Bir sonraki basın açıklamamız 2 Ağustos Cuma günü yine burada olacak.

Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini bu konuda toplumu cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Muhterem halkımız ve değerli basın mensupları!

 

Bilindiği gibi kumarbaz Trump’ın Siyonist damadı Jared Kushner’in hazırladığı ‘Yüzyılın Anlaşması’ adlı şer planın ekonomi ayağını temsil eden Bahreyn Çalıştayı geçtiğimiz günlerde Manama’da yapıldı. Allah’a hamdolsun ki Filistinli Direniş Gruplarının ve bazı İslam ülkelerinin dik duruşu sayesinde bu çalıştay başarısızlıkla sonuçlandı. Fakat Filistin ve Kudüs davası için tehlike henüz geçmiş değil. ABD, Siyonist İsrail, İngiltere, Suudi Arabistan, Mısır ve BAE gibi ülkeler bu şer planı uygulayıp özellikle Gazze’deki direnişi bitirip Kudüs’ü ve Filistin’in tamamını Siyonizm’e teslim etmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Bugün bizlere düşen görev; ‘Yüzyılın Anlaşması’ adlı meşum plana karşı çıkarak özellikle Gazze’deki kardeşlerimizi maddi ve manevi olarak desteklemek ve alanlara çıkarak bu şer plana itirazımızı ilan etmektir. Bizler, her platformda Kudüs ve Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle.

Aziz halkımız ve kıymetli basın mensupları!

Bir toplumda iki türlü alim vardır. Bir alim Rahmanidir ve toplumunu Allah’a doğru hidayet eder. Diğer alim ise Şeytanidir ve toplumunu İblis’e hizmet etmeye yönlendirir. Bu Şeytani alime en iyi örnek FETO’dur. FETO, yaptığı tüm faaliyetlerle milletimizi Büyük Şeytan ABD’ye kulluk etmeye yönlendirmiştir. Rahmani alime en iyi örneklerden biri ise işte bu fotoğrafını gördüğünüz Nijerya İslami Hareketi Lideri Şeyh İbrahim Zekzeki’dir. Şeyh Zekzeki Nijerya’nın ABD, Siyonist İsrail, Batı ve Suud hegemonyasından kurtulması için mücadele ettiğinden ve Filistin-Kudüs davasına verdiği destekten dolayı bugün tağuti Nijerya yönetimi tarafından 4 yıldır zindanda tutulmaktadır. Şeyh Zekzeki’nin 6 oğlu Kudüs Günü gösterilerinde zalim Nijerya yönetimince hunharca şehit edilmiştir. Nijerya’dan en son gelen haberlere göre zalim ve ABD işbirlikçisi yönetim Şeyh Zekzeki’yi zindanda yavaş yavaş zehirlemektedir. Yani Şeyh Zekzeki her an ölebilir. Biz, buradan tüm dünyaya Şeyh İbrahim Zekzeki’nin hayatının kurtulması, ihtiyacı olan tedaviyi görmesi ve bu haksız zindan hayatına son verilmesi için harekete geçme çağrısı yapıyoruz. Allah cc bize de böyle Rahmani alimler nasip etsin İnşallah.

Basın açıklamamızı şu dua ile bitiriyoruz:

Ya Rabbi! Bizi ve tüm İslam alemini Büyük Şeytan ABD’nin, Siyonist İsrail’in, NATO’nun, ırkçı emperyalizmin ve onların vicdansız kuklalarının şerrinden koru ve bizlere Öz Muhammedi İslam’ı anlama ve yaşama şuuru ver amin.

 

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 14/07/2019

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve köpek

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Sadık Gökgöz dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Ahmet Doğan dahil, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Sadık Gökgöz dahil, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

kudusgunu.com

Yorumlar