LÜBNAN HİZBULLAHI: ÂL-İ HALİFE REJİMİNİN UZLAŞMA ADIMLARI BÜYÜK BİR İHANET VE FİLİSTİN MİLLETİNİ SIRTINDAN HANÇERLEMEKTİR

 

Görüntülenme: 3444 Tarih: 12 Eylul 2020 13:56
LÜBNAN HİZBULLAHI: ÂL-İ HALİFE REJİMİNİN UZLAŞMA ADIMLARI BÜYÜK BİR İHANET VE FİLİSTİN MİLLETİNİ SIRTINDAN HANÇERLEMEKTİR

Lübnan Hizbullahı yayınladığı bildiride, Bahreyn'de hakim olan rejimin Siyonist İsrail'i resmi olarak tanımasını ve normalleşme hatasını şiddetle kınadı.
Qodsna'nın El Menar'dan naklettiği haberine göre, Hizbullah bildirisinde, Âl-i Halife ve Âl-i Nehyan tarafından ilişkilerin normalleştirilmesini büyük bir ihanet ve Filistin milletinin sırtından hançerlenmesi olarak nitelendirdi ve bu adımın hain rejimlerin düşmanla olan gizli ilişkilerinin halklarına yansımasıyla bunu aleni ilişkiler haline getirilmesi doğrultusunda atılan adımlar olarak değerlendirdi.
Hizbullah bu bildiride, bu saltanat liderlerinin hiçbir bahanesinin İslam ümmetinin adil meseleleri, Filistin halkının sırtındaki bu acı verici hançer ve büyük ihanetinin açıklaması olamayacağını tekid etti.
Hizbullah'ın bildirisinde şu ifadeler yer aldı: Bahreyn ve BAE'nin yöneticilerinin bu hain eylemlerinin cevabı, özgür Arap ve İslam halkları ve özellikle de Filistin Milleti ve Direniş grupları ve bölgedeki diğer direniş grupları tarafından verilecektir. Filistin milletinin topraklarını tamamen özgürleştirme hakkına sahip çıkılmalı ve tüm yönleriyle gaspçı Siyonist rejim ile işbirliği ve ilişkileri normalleştirme çalışmalarına muhalefet edilmelidir. Allah'ın izniyle zafer bu halklarla olacaktır.
Bahreyn yöneticilerinin Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirme adımları, Müslüman ve Arap halkların ve özgür insanların tepkileriyle karşılandı. Bahreyn'de halkın çoğunluğu Âl-i Halife saltanatına ve yasadışı hakimiyetine karşı. Halk, bu rejimin, Siyonist Rejim ile ilişkileri normalleştirme ve aleni hale getirme ve Kudüs'e ihaneti adımlarını kınadı.
kudusgunu.com

Yorumlar