KUDÜS TUGAYLARI KORSAN İSRAİL'İN ŞAM'A YAPTIĞI SALDIRIYA CEVAP VERDİ

 

Görüntülenme: 2755 Tarih: 24 Şubat 2020 22:57
KUDÜS TUGAYLARI KORSAN İSRAİL'İN ŞAM'A YAPTIĞI SALDIRIYA CEVAP VERDİ

İslami Cihad Hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları, Şam’da Ziyad Mansur ve Selim Selim’in şehit edilmesine cevap olarak bugün öğleden sonra, İsrail yerleşimlerini roketlerle hedef aldıklarını ve sorumluluğunu da üstlendiklerini açıkladı.
 
Kudüs Tugayları konuyla ilgili yayınladığı bildiride kendilerinin her türlü saldırganlıkla yüzleşmeye hazır olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Düşman bilsin ki, azgınlık yaparlarsa her türlü karşılığı vermeye hazırız.”
 
Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza bu sabah Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Şam’daki mücahitlerimizden ikisini bombalı saldırı ile şehit eden Siyonistleri mutlaka durdurmak gerekiyor.
 
Kudüs Tugayları, Suriye’nin başkenti Şam’ı hedef alan İsrail saldırısı sırasında dün gece şehit düşen 23 yaşındaki Ziyad Ahmed Mansur ve 24 yaşındaki Selim Ahmed Selim için taziye yayınladı. 
 
Kudüs Tugayları, Şam’da yapılan saldırının işgalcinin sahadaki Kudüs Tugayları mücahitleriyle yüzleşememesinin hemen ardından gerçekleştiğini ekledi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar