KORSAN İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARINDA ŞU ANA KADAR 20 MÜSLÜMAN ŞEHİT OLDU

 

Görüntülenme: 2288 Tarih: 13 Kasım 2019 13:32
KORSAN İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARINDA ŞU ANA KADAR 20 MÜSLÜMAN ŞEHİT OLDU

Siyonist terör rejiminin Gazze Şeridi'ne dün sabah erken saatlerde başlattığı saldırılar bugün de devam ederken şehid ve yaralı sayısı da sürekli artıyor.
İşgalci siyonistlerin dünkü saldırılarında 10 kişi şehid olmuş ve 45 kişi de yaralanmıştı. Bu sabahtan itibaren devam eden saldırılarda ise şu ana kadar 10 kişinin şehid olduğu ve 5 kişinin de yaralandığı kaydedildi.
 
Bugün saat 10.30 civarında Kudüs Müfrezeleri ve El-Mücahidin Tugayları'nın işgal toprakları olan Sderot ve Askalan'a 20 Grad füzesi attıkları duyuruldu.
 
İşgalci çetelerin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesinde bir grup Filistinliyi hedef aldığı, saldırıda yaralananların olduğu belirtildi.
 
Edinilen bilgilere göre, işgalcilerin El-Meğazi'nin doğusundaki Ebu Buheyri bölgesine ateş açtığı ve havan saldırısına maruz kalan Ebu Mutaybık alanından dumanların yükseldiği bildirildi.
 
Öte yandan işgal rejimine ait insansız hava araçlarının Cuhru'd-Diyk'in doğusunda bir tarım alanına füze attığı, saldırıdan bir grup gencin yara almadan kurtulduğu kaydedildi.
 
Gazze'deki Hükümet Enformasyon Ofisi, işgal rejiminin dün sabahtan bu yana düzenlediği saldırılarda biri kadın ve biri çocuk 20 kişinin şehid olduğunu, 50'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. (İLKHA)
 

Yorumlar