KORSAN İSRAİL'İN BATI ŞERİA KORKUSU

 

Görüntülenme: 2426 Tarih: 07 Ağustos 2019 21:54
KORSAN İSRAİL'İN BATI ŞERİA KORKUSU

Bir Siyonist Rejim güvenlik yetkilisi şu açıklamada bulundu: Batı Şeria'daki operasyonlar azalmış olmasına rağmen son zamanlarda Batı Şeria'ya hakim olan göreceli huzur aldatıcıdır ve her an durum tekrar karışabilir.

Qodsna'nın Aka haber ajansından naklettiği habere göre, Siyonist Rejim güvenlik yetkililerinden biri İsrail Kanal 7 televizyonuyla yaptığı röportajda şunları açıkladı: Batı Şeria'daki huzur aldatıcı ve geçicidir. Siyonist yetkili şunları kaydetti: Batı Şeria'daki operasyonlar azalmıştır. Ancak son zamanlarda Batı Şeria'ya hakim olan göreceli huzur aldatıcıdır ve her an durum tekrar karışabilir.

Siyonist Rejim televizyon kanalının haberine göre, HAMAS Batı Şeria'da ordu ve yerleşimcilere karşı operasyon düzenlemek için çalışmalar yapıyor. Ancak bu çalışmaların bir çoğu Batı Şeria'da düzenlenen engelleme operasyonu kapsamında etkisizleştirildi.

Siyonist yetkili açıklamalarına şu bilgileri de ekledi: Geçtiğimiz ay boyunca Batı Şeria'da ordu ve yerleşimcilere karşı 92 operasyon gerçekleştirildi. Batı Şeria'da bu yıl haziran ayında da İsrail aleyhine 123 operasyon düzenlendi.

kudusgunu.com

Yorumlar