KASSAM TUGAYLARI SİYONİSTLERİN ÖZEL KOMANDO BİRLİĞİ 'SAYERET MATKAL'DAN ELE GEÇİRDİĞİ MALZEMELERİ SERGİLEDİ

 

Görüntülenme: 3042 Tarih: 04 Aralık 2019 12:27
KASSAM TUGAYLARI SİYONİSTLERİN ÖZEL KOMANDO BİRLİĞİ 'SAYERET MATKAL'DAN ELE GEÇİRDİĞİ MALZEMELERİ SERGİLEDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal ordusu “Sayeret Matkal” isimli özel komando birliğinin Gazze Şeridi’ne düzenlediği başarısız operasyonda geride bıraktığı malzemelerden ve araçlardan bazılarının görüntülerini yayınladı.
 
İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün akşam internet sitesinde yayınladığı fotoğrafların özel birliğin güvenli bir şekilde geri çekilmesi için işgal ordusunun Han Yunus’un doğusuna düzenlediği hava saldırısı sırasında işgal askerlerinin geride bıraktıkları elektronik cihazlardan ve askeri malzemelerden bazılarına ait olduğunu bildirdi.
 
El-Kassam Tugayları, ele geçirilen cihazların ve malzemelerin işgal ordusu özel birliğinin operasyonu hakkında çok önemli bilgiler verdiğini ve gizli sırları deşifre eden kara kutu görevi gördüğünü açıkladı.
 
Haberde, işgal ordusu özel birliğinden ele geçirilen askeri malzemeler ve cihazlar arasında kazı sesinin duyulmasını engelleyen örtü, solunum ve havalandırma cihazları, kesme ve kazma aletleri, olası arızaları giderme aletleri, kazı bölgesindeki izleri yok etmek için kısa sürede büyüyen otlara ait tohumlar, hayvanların sessiz bir şekilde avlanmasını sağlayan bir tüfek olduğu belirtildi.
 
El-Kassam Tugayları ayrıca işgal güçlerinden ele geçirilenler arasında susturuculu bir tabanca ile kum tepeciklerini kolayca aşmak için hafif fakat ağır yükler taşıyabilen levhalar da bulunduğunu ifade etti.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar