KASSAM TUGAYLARI SİYONİST İSTİHBARAT KURUMLARINI ŞOKE EDEN OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI (VİDEO)

 

Görüntülenme: 3961 Tarih: 18 Aralık 2019 13:52
KASSAM TUGAYLARI SİYONİST İSTİHBARAT KURUMLARINI ŞOKE EDEN OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI (VİDEO)

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, dün gece işgal güçleriyle Filistin direnişi arasında 2016-2018 arasında yaşanan beyin savaşının en kompleks operasyonlarından biriyle ilgili bilgiler yayınladı.
 
El-Meyadin kanalında dün gece yayınlanan “Serap” adlı filmde İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın çift taraflı çalışan bir ajanı nasıl yönlendirdiğini gösteren görüntüler ve ses kayıtları yer alıyor.
 
Genellikle askeri operasyonlarıyla ilgili açıklamalar yapan Filistin direnişinin dün gece yayınlanan filmle ilk kez bir güvenlik operasyonu hakkında bilgi verdiği kaydedildi.
 
Filmde, İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın çift taraflı çalışan ajanı uzun süre kontrol ettiği ve yönlendirdiği, işgal rejimi iç istihbarat birimi “Şabak” ve askeri istihbarat birimi “Aman” subaylarını yanlış yönlendirerek operasyonlarını deşifre ettiği görülüyor.
 
Filistin direnişinin işgal güçlerine karşı verdiği beyin savaşı ve güvenlik operasyonları hakkında bilgi veren filmde, işgal ordusunun İzzeddin El-Kassam Tugayları’na ait füze rampalarının bulunduğu yeri bombalamak istediği ve El-Kassam Tugayları’nın yönlendirdiği ajandan edindiği bilgiyle çok sevindiği, fakat daha sonra bilginin asılsız çıkmasıyla hayal kırıklığı yaşadığı belirtiliyor.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar