İSRAİL İSTİHBARATI İRAN'DAN GAZZE VE BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞ GRUPLARINA PARA TRANSFERİNE ARACILIK EDEN 3 FİLİSTİNLİYİ TUTUKLADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

 

Görüntülenme: 1917 Tarih: 07 Kasım 2019 21:14
İSRAİL İSTİHBARATI İRAN'DAN GAZZE VE BATI ŞERİA'DAKİ DİRENİŞ GRUPLARINA PARA TRANSFERİNE ARACILIK EDEN 3 FİLİSTİNLİYİ TUTUKLADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Siyonist medya, İsrail istihbarat kurumlarının İran tarafından verilen maddi yardımları Gazze ve Batı Şeria'ya transfer eden İranla irtibatlı Filistinli bir grubu tutukladığını öne sürdü.

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist rejim istihbarat kurumları bugün İran'ın Gazze ve Batı Yaka'da faaliyet gösteren silahlı direniş guruplarına para transferine aracılık eden Filistinli bir grubu tutukladığını ilan etti.

Kan televizyonu bu konu hakkında yayınladığı haberinde, İsrail Ordu güçlerinin HAMAS, Hizbullah ve Kudüs Gücü ile irtibatlı olan Gazze'de döviz bürosu sahibi Muhammed Kamil, Fevaz Mahmut Nasır, Kemal Abdurrahman ve ayrıca Lübnan vatandaşı Muhammed Surur adlı kişileri tutukladığını duyurdu.

Haberde, adı geçen Gazzeli döviz bürosu sahiplerinin HAMAS ve İslami Cihad gibi grupların silahlı eylemleri için ihtiyaç duydukları paraları onlara ulaştıracak bir mali kanal oluşturdukları öne sürüldü.

Diğer taraftan Siyonist Rejim Ordu sözcüsü, Batı Şeria ve Gazze'ye para transferinin gizlice sınır kapılarından veya banka hesaplarından yapıldığını ve bu paraların Gazze ve Batı Şeria'da faaliyet gösteren direniş grupları tarafından çeşitli alanlarda kullanıldığını iddia etti.

kudusgunu.com

Yorumlar