İSMAİL HENİYYE'DEN İRAN'A DESTEK TELEFONU

 

Görüntülenme: 1846 Tarih: 05 Nisan 2020 03:56
İSMAİL HENİYYE'DEN İRAN'A DESTEK TELEFONU

Hamas siyasi büro Başkanı İsmail Heniye, İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin uluslararası işler danışmanı Ali Ekber Velayeti’yi telefondan arayarak korona virüs salgını ile mücadelede İran milleti ile dayanışmalarına vurgu yaptı.

Hamas lideri Heniye telefon görüşmesinde ayrıca Filistin milletinin kesin zaferi ve Kudüs’ün kurtuluşuna vurgu yaptı. İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin mazlum Filistin milletine desteklerinden ötürü şükranlarını sunan Heniye, yakında Kudüs’ün kurtuluşuna şahit olmayı ve hep birlikte bu kutsal mekanda namaz kılmayı umduklarını ifade etti.

Görüşmede Velayeti de Filistinli direniş gruplarının Filistin ülküsü ve Kudüs’ün kurtuluşu yolunda sarf ettikleri çabaları takdir ederek şöyle dedi:

 

Kudüs ve Filistin İslam dünyasına aittir ve ait olmaya da devam edecektir. İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü şehit komutanı General Kasım Süleymani gibi mücahitlerin açtığı yol büyük bir iktidarla ve tüm hedeflere ve ülkülere ulaşıncaya dek devam edecektir. 

parstoday

Yorumlar