İSLAMİ CİHAD TEMSİLCİSİ: KASIM SÜLEYMANİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYDİ

 

Görüntülenme: 2384 Tarih: 29 Ocak 2020 07:36
İSLAMİ CİHAD TEMSİLCİSİ: KASIM SÜLEYMANİ FİLİSTİN DİRENİŞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYDİ

İslami Cihat Hareketi Sözcüsü şunları söyledi: ‘Yüzyılın Anlaşması başarısız olacak ve İslam ve Müslümanların izzet ve onur devri şekillenecektir.
İslami Cihat Hareketi Temsilcisi Nasır Ebu Şerif, onuncu “Gazze Direnişin Sembolüdür” konferansına katıldı ve bu konferansta General Şehit Kasım Süleymani’nin Filistin İslami Direniş Eksenini güçlendirmedeki rolüne değinerek şu ifadelerde bulundu: ‘Gazze, özveri ve direnişin gerçek bir örneğidir. Gazze tüm İslam ümmeti için bir hüccettir ve artık hiç kimse, Batı, İsrail, Amerika ve genel olarak tüm dünya müstekbirleri karşısında direniş gösteremedik bahanesi getiremez.
 
Müstekbirlere karşı direniş göstermeliyiz ve Gazze, direnişin kazandığını gösteren bir semboldür. General Kasım Süleymani, Filistin meselesini İslam dünyasının asıl meselesi olarak görmekteydi, Hacı Kasım, Filistin direnişinin ve bölgedeki direnişin en büyük destekçisiydi.
 
Filistin 6 taraftan kuşatılmıştı ve Hacı Kasım Gazze’de direniş oluşturdu. Gazze’de direnişin oluşturulması, büyük bir kayada bir delik açmak gibiydi ama Hacı Kasım bunu başardı.’
 
Ebu Şerif aynı zamanda Yüzyılın Anlaşması ile ilgili olarak ta şunları söyledi: ‘Düşmanlar son çabaları olarak, Yüzyılın Anlaşmasıyla Filistin meselesini ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Ama şunu söylemeliyim ki, bu gerçekleşmeyecektir. Düşmanlar son yüzyıldır Siyonist rejimi güçlendirmeye çalıştı ama bu rejimin bölgede hiçbir kökü yoktur.
 
Kur’an-ı Kerim’e göre şunu söylemeliyiz ki, onlar geldikleri gibi, rezil bir şekilde de gideceklerdir ve bu Yüzyılın Anlaşmasında başarısız olacak ve İslam ve Müslümanların izzet ve onur dönemi şekillenecektir.’
rasthaber

Yorumlar