İSLAMİ CİHAD'TAN SİYONİST İŞGALCİLERE UYARI: GAZZE'Yİ SİZİN İÇİN CEHENNEME ÇEVİRECEĞİZ

 

Görüntülenme: 2631 Tarih: 19 Ağustos 2019 05:18
İSLAMİ CİHAD'TAN SİYONİST İŞGALCİLERE UYARI: GAZZE'Yİ SİZİN İÇİN CEHENNEME ÇEVİRECEĞİZ

Filistin İslami Cihad Hareketi, Siyonist Rejimi Gazze Şeridindeki saldırıların sonuçları hakkında uyararak saldırılarına devam etmeleri halinde Gazze'yi işgalciler için cehenneme çevireceklerini ilan etti.

Qodsna'nın Şehab haber ajansından naklettiği haberine göre, Filistin İslami Cihad Hareketi Filistin halkının İsrail terörizmi aleyhine direnişlerine devam edeceklerini vurguladı.

İslami Cihad sözcüsü Davud Şihab şu hatırlatmada bulundu: Direniş İsrail'in tüm saldırılarına kuvvetle yanıt verecek ve milletimiz sonlandırılması gereken kuşatma karşısında asla teslim olmayacaktır.

Şihab sözlerine şöyle devam etti: Saldırılarınıza devam etmeniz halinde, Gazze sahip olduğu güçlü direniş ve imkanlarla sizler için cehenneme dönecek. Şihab açıklamalarının devamında Siyonistlere şunları söyledi: Gazze'yi yıkma rüyasını asla aklınıza getirmeyin, çünkü Gazze direnmeye ve mücadele etmeye kadirdir. İşgalciler milletimize karşı açık bir savaş başlattılar ve Gazze beyaz bayrak kaldıramaz zira biz cevap verme gücüne sahibiz. Filistin'e yapılan saldırı ve cinayetlerin sorumlusu işgalcilerdir.

kudusgunu.com

Yorumlar