İMAM HAMENEİ'NİN FİLİSTİN'İ SAVUNAN SÖZLERİ İNGİLİZLERİ KIZDIRDI

 

Görüntülenme: 1978 Tarih: 24 Mayıs 2020 05:51
İMAM HAMENEİ'NİN FİLİSTİN'İ SAVUNAN SÖZLERİ İNGİLİZLERİ KIZDIRDI

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei'nin Filistin'i savunan ve Siyonist rejim ve destekçilerinin komplolarını ifşa eden stratejik beyanatı, İngiliz yetkililerini öfkelendirdi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Rob bugün twitter hesabı üzerinden İslam İnkılabı Rehberi'nin Dünya Kudüs Günü'ndeki beyanatına tepki gösterdi.

İngiltere Dışişleri Bakanı, Londra'nın Siyonist rejime birçok cinayetinde doğrudan ve dolaylı desteklerine değinmeden İslam İnkılabı Rehberi'nin sözlerini anti semitizm olarak niteleyerek, bu sözlerinin izahatı olmadığını ileri sürdü.

İngiliz yetkili, Filistinliler'in insan haklarının onlarca yıldır ihlal edilmesinden söz etmeden, barış ve güvenlik için İsrail'in hakkının inkar edilmez olduğunu iddia etti.

İslam İnkılabı Rehberi dün Dünya Kudüs Günü dolaysıyla yaptığı konuşmada,İslam İnkılabı'nın zaferi ve direniş cephesinin ortaya çıkması ve güç dengesinin mücahitlerin lehine değişmesinden sonra Filistin için mücadelede açılan yeni fasla işaretle, büyük cihadın sürmesi için 7 önemli tavsiyede bulundu.

 

Ayetullah Hamanei, tüm Filistin topraklarında mücadelenin sürmesine işaretle, mutlaka Siyonizm virüsünün er ya da geç yok olacağını belirtti.

parstoday

Yorumlar