HAMAS HEYETİ NEHRU'L BARİD KAMPINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Görüntülenme: 1607 Tarih: 03 Nisan 2020 03:23
HAMAS HEYETİ NEHRU'L BARİD KAMPINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Rafet Murra başkanlığındaki İslami Direniş Hareketi (Hamas) heyeti, Koronavirüsüne karşı alınan önlemleri yerinde görmek için dün Lübnan’ın kuzeyindeki Nehru’l-Barid Filistin mülteci kampını ziyaret etti.
 
Hamas’ın Lübnan ofisi tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin Lübnan'daki Filistinli mültecilerin özellikle koronavirüs salgınının yayılmasından sonra yaşadığı sağlık ve ekonomik krizlere karşı Hamas’ın aldığı önlemlerin devamı niteliğinde olduğu belirtildi.
 
Açıklamada, heyet başkanı Murra ile kampın Hamas yetkilisi Ebu Süheyb eş-Şerifin, muhtaç ailelere sıcak yemekler sunan ve sosyal aktiviteler düzenleyen Hayırsever Mutfağını ve Kanser Hastaları Yardım Fonu Komitesinin genel merkezini ziyaret ettikleri belirtildi.
 
Murra, kampı korumak ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için ortak çalışmalar yapan kamp yetkililerine, sivil toplum kuruluşlarına ve Hamas sorumlularına gösterdikleri üstün gayretleri sebebiyle teşekkür etti. 
 
Ayrıca Murra, kamp sakinlerine hizmet etme çabaları ve özellikle bu zor zamanlarda sağladıkları iyi çalışmalar için Hayırsever Mutfağına ve Kanser Hastaları Yardım Fonuna teşekkür ederek yaptıkları çalışmalara destek vereceklerini söyledi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar