GAZZE'YE HAYAT OL PLATFORMUNDAN 'KURBANIM ÖZGÜR GAZZE'YE' KAMPANYASI

 

Görüntülenme: 3300 Tarih: 22 Temmuz 2020 09:21
GAZZE'YE HAYAT OL PLATFORMUNDAN 'KURBANIM ÖZGÜR GAZZE'YE' KAMPANYASI

Gazze’de, 15 yılı aşan abluka ve ambargo altında hayatlarını sürdürmeye çalışan mazlum kardeşlerimiz için düzenlediğimiz “KURBANIM ÖZGÜR GAZZE’YE” kampanyamızı başlatıyoruz.

Hepimizin bildiği gibi Gazze’deki din kardeşlerimiz dünyadan izole, her şeyden mahrum, kendi yağlarında kavrulmakta, kısıtlı dış yardımlarla (İsrail’in izin verdiği ölçüde) yaşamaya çalışmakta ve seslerini kimseye duyuramamaktadırlar.

Bizler “Gazze’ye Hayat ol!” Platformu olarak bu kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak gayesiyle bu yıl da Kurban organizasyonu yapmış bulunuyoruz.

Bir -büyükbaş- hisse bedeli 1500 TL dir.

Bu faaliyetimize siz değerli kardeşlerimizin de katkılarını bekliyoruz.

Selam ve muhabbetle…

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
لَنْ يَنَالَ اللّٰهَ لُحُومُهَا وَلَا دِمَٓاؤُ۬هَا وَلٰكِنْ يَنَالُهُ التَّقْوٰى مِنْكُمْۜ كَذٰلِكَ سَخَّرَهَا لَكُمْ لِتُكَبِّرُوا اللّٰهَ عَلٰى مَا هَدٰيكُمْۜ وَبَشِّرِ الْمُحْسِن۪ينَ

Onların etleri ve kanları asla Allah’a ulaşmaz. Fakat O’na sizin takvanız (Allah’a karşı gelmekten sakınmanız) ulaşır. Böylece onları sizin hizmetinize verdi ki, size doğru yolu gösterdiğinden dolayı Allah’ı büyük tanıyasınız. İyilik edenleri müjdele.” (Hacc 37)

Gazze’ye Hayat Ol! Platformu

Resmi Twitter'da görüntüle

Yorumlar