FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERİN RAMALLAH'TA YAPTIĞI OPERASYONA HAMAS'TAN ÖVGÜ

 

Görüntülenme: 2558 Tarih: 13 Mart 2020 07:03
FİLİSTİNLİ DİRENİŞÇİLERİN RAMALLAH'TA YAPTIĞI OPERASYONA HAMAS'TAN ÖVGÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Fevzi Berhum, direnişçilerin bu sabah Ramallah’ta düzenledikleri silahlı operasyonu övdü.
Hareket sözcüsü Berhum konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ramallah’ın batısında düzenlenen “Bünyamin” operasyonu cesur ve kahramanca bir eylemdir ve Batı Şeria’daki halkımızın düşmana karşı onurlu direnişinin var olduğunu bir daha teyit etmektedir.
Berhum konuşmasında ayrıca, Batı Şeria’daki halk direnişinin, Siyonist düşmana ve Yahudi yerleşimcilerine arka arkaya ders verdiğini söylerken, bu kutlu direnişin Filistin halkına koruyucu kalkan olarak kalacağını, bu yolda ne kadar kurban verilse de işgalcilere karşı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.
Batı Şeria’daki Filistin topraklarını ve kutsallarını koruyan Ramallah’ın cesur kahramanlarını ve halk direnişini sevgi ve saygıyla selamlayan hareket sözcüsü, maruz kaldıkları tüm baskılara, haksızlıklara, işkencelere ve tutuklamalara rağmen bu yolda hayatını kaybeden şehitlerin kanının yerde kalmayacağını da dile getirdi.
Bugün sabah saatlerinde Filistinli direnişçiler, işgal altındaki Batı Şeria’nın merkezindeki Ramallah’ın batısında Yahudi yerleşimcilerinin araçlarına silahlı operasyon düzenledi.
İşgal ordusu sözcüsüne göre düzenlenen silahlı saldırıda araçta hasar meydana gelirken herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar