FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ SÖZCÜSÜNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Görüntülenme: 2535 Tarih: 24 Şubat 2020 09:02
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ SÖZCÜSÜNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İslami Cihad Hareketi sözcüsü Musab el-Berim, direnişçilerin İsrail saldırılarını püskürtebilecek gücünün olduğuna dikkat çekerek, bu konuda direnişçiler arasında fikir birliği olduğunu söyledi. El-Berim, Filistin direnişinin işgalcinin gücünü kırmaya ve kendi halkını savunmaya kadir olduğuna da vurgu yaptı.
 
İslami Cihad Hareketi sözcüsü el-Berim, bugün “Filistin Bugün” kanalı tarafından yayınlanan basın açıklamasında şunları söyledi: İşgal var olduğu sürece direniş eylemleri de meşru olarak devam edecektir. Kudüs Tugayları şu an sahadadır ve savaşı yönetebilecek güçtedir. Şu an acımasız bir düşmana karşı koyuyoruz. Güçlü bir direnişimiz ve bu direnişi kucaklayan kararlı bir halkımız var.
 
İslami Cihad lideri konuşmasına şöyle devam etti: İsrail işgal yönetiminin Şam’da hareketimizi hedef alması, Filistin halkına karşı yürüttüğü topyekün savaşın kapsamındadır.
 
İsrail savaş uçakları ve topçuları bugün Gazze Şeridi’nin merkezinde ve güneyindeki değişik bölgeleri bombaladı. Bu hedeflerin arasında direniş güçlerinin olduğu mekânlar ve tarım arazileri de vardı.
 
İşgal hava kuvvetlerinin, dün gece Gazze Şeridi’ndeki farklı bölgelere düzenlemiş olduğu füzeli saldırılarda dört Filistinli yaralandı ve hedef alınan yerlere büyük maddi zarar meydana geldi.
 
Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar