FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ GENEL SEKRETERİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Görüntülenme: 2671 Tarih: 22 Ağustos 2019 15:04
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ GENEL SEKRETERİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Mescidi Aksa'nın kundaklanmasının yıl dönümünde Ziyad En-Nehale, Kudüs Seriyyelerine hitaben şöyle seslendi: "Sizler bugün Filistinli genç kahramanlar ve ümit kaynağısınız"

Qodsna'nın Filistin El Yevm haber kanalından aktardığı bilgiye göre; Mescidi Aksa'nın kundaklanmasının yıl dönümü münasebetiyle İslâmî Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad En-Nehale, hareketin askerî kanadı olan Kudüs Seriyyeleri için bir mesaj yayınladı.

En-Nehale mesajında şunlara değindi: Sizin gibi canını ortaya koyan mücahitler, her gün Filistin halkına yeni bir hayat veriyor. Sizler geçen yıllar boyunca başarılara adım attınız ve hiçbir zaman yenilmediniz, geri çekilmediniz. Sizler bugün Filistinli genç kahramanlar ve ümit kaynağısınız. Bu halkın geleceğini izzet ve onurla harmanladınız, sizlerden daha iyisi olamaz. Bu Siyonist düşman kendi batıl hayallerine aldandı. Oysa Filistin'de düşmanın karşısına çıkamayacak bir adam yoktur. İşte o sırada düşmanın gözleri önüne sizlerin varlığı dikiliverdi. Siz, Allah ve özgür Filistin yolundaki mücahitler, Siyonist işgalci düşmanın savaş denklemlerini değiştirdiniz ve asla düşmandan korkmadınız. Bizler bugün, siyonistlerin geniş, uzun bariyerleri ve çitlerinin ötesinde, işgal topraklarının her bir karışında savaşmaktayız. Selam olsun siz muhlis ve fedakâr Filistin gençlerine! Kudüs ve Mescidi Aksa Filistinlilerin olarak kalacaktır ve Siyonist işgalden tamamen temizlenecektir.

kudusgunu.com

Yorumlar