FİLİSTİN DİRENİŞİ TEL AVİV VE HAYFA'YA FÜZE ATTI

 

Görüntülenme: 2050 Tarih: 12 Kasım 2019 21:47
FİLİSTİN DİRENİŞİ TEL AVİV VE HAYFA'YA FÜZE ATTI

Filistin'li Direniş grupları, Siyonist ırkçı rejimin Gazze Şeridine saldırılarına misilleme olarak, Tel Aviv, Hayfa ve Gazze Şeridi etrafındaki Siyonist yerleşim alanlarını hedef aldılar.

Siyonist rejimin, bugün Salı sabah saatlerinde Gazze'nin Doğusuna düzenlediği saldırıda İslami cihat hareketi komutanlarından Baha Ebulata ve eşi şehit düşerken, iki çocuğu ve bir diğer kişinin de ağır yaralandığı bildirildi.

Filistin'li çeşitli Direniş grupları yayınladıkları bildirilerde, korsan rejimi Baha Ebulata'ya yönelik suikast cinayetinden sorumlu tutarak, söz konusu cinayetin cevapsız kalmayacağını duyurdu.

Öte yandan Filistin Direniş'inin şimdiye kadar onlarca füzeyle işgal topraklarını hedef aldığı bildiriliyor.

Bu arada Siyonist rejim medya organları da 10'dan fazla yerleşimcinin saldırılarda yaralandığını, Askalan, Sedirut ve Gazze etrafındaki yerleşim alanlarında siren sesleri duyulmaya başladığını bildirdi.

 

Siyonist rejim medyası ayrıca Tel Aviv ve merkez şehirlerde okullar ve idarelerin kapatıldığını duyurdu. Bu arada İşgal topraklarındaki Hayfa'nın da onlarca füzeyle hedef alındığı gelen haberler arasında. 

PARSTODAY 

Yorumlar