EMİR ABDULLAHİYAN: NETANYAHU SİYONİST REJİMİN YOK OLUŞUNU HIZLANDIRIYOR

 

Görüntülenme: 1555 Tarih: 14 Eylul 2019 11:52
EMİR ABDULLAHİYAN: NETANYAHU SİYONİST REJİMİN YOK OLUŞUNU HIZLANDIRIYOR

Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansı Genel Sekreteri Hüseyin Emir Abdullahiyan, Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun işgalci seçim vaadine sert tepki gösterdi.

Emir Abdullahiyan, Netanyahu'nun izansız ve tehdit içerikli sözlerine gösterdiği tepkide, Siyonist rejim Başbakanı'nın kendi iktidarı bekasını düşünürken, İsrail'in yok oluş hızına büyük katkı sağladığını vurguladı.

İranlı yetkili, Netanyahu'nun illegal açıklamasıyla aslında ABD ve Siyonistler'in Yüzyılın Anlaşması denen proje kılıfındaki kötü emel ve planlarının bir bölümünü ifşa ettiğini belirterek, bu açıklamayı kınadı.

Emir Abdullahiyan, Siyonist rejimin çocuk katili ve tartışmalara yol açan Başbakanı'nı dünya için yeni ve küçük Hitler olarak niteledi.

 

Emir Abdullahiyan ayrıca, Filistin halkı ve direniş gruplarının Siyonistler'in bu ateşle oyununa karşı çok büyük ders vereceklerini kaydederek, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin halkının meşru haklarının tahakkuku için her türlü yardıma hazır olduğunu deklare etti.

parstoday

Yorumlar