AYETULLAH SİSTANİ'NİN HALKA YAPTIĞI ÇAĞRI SİYONİSTLERİ ÇOK KIZDIRDI: 'IRAK'TAKİ Şİİ MERCEİYYET BÜYÜK İSRAİL'İN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKEDİR'

 

Görüntülenme: 3478 Tarih: 09 Aralık 2019 12:53
AYETULLAH SİSTANİ'NİN HALKA YAPTIĞI ÇAĞRI SİYONİSTLERİ ÇOK KIZDIRDI: 'IRAK'TAKİ Şİİ MERCEİYYET BÜYÜK İSRAİL'İN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKEDİR'

Ayetullah Sistani'nin Irak'ta huzurun yeniden sağlanması için memurların, işçilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin iş ve okullarına dönmelerini tavsiye etmesi Siyonistleri çok kızdırdı.

Qodsna'nın haberine göre, Mossad'a yakınlığıyla bilinen Debka internet sitesinde yayınlanan bir analizde, Ayetullah Sistani Siyonist rejimin bekası için en büyük tehlike olarak nitelendirildi.

Analizde şu görüşlere yer verildi:

"Tel Aviv'i 21. Yüzyılda tehdit eden büyük tehlike gizli ve gölgede kalan tehlikedir. Bu tehlike, büyük İsrail Devleti Projesini tehdit ediyor. Bizim için bugün gerçek tehlike İran değildir. Çünkü İran zaten bizim için apaçık bir düşmandır. Bizim için büyük ve gizli tehlike, Irak'tan ve Şii Müslümanlarca mukaddes kabul edilen Necef şehrinden gelmektedir.

Bugün bizim için tehlike, Haşdi Şabi'yi kuran ve İŞİD'e karşı cihad fetvası veren Ayetullah Ali Sistanidir. Sistani, İsrail'in stratejik hedeflerinin gerçekleşmesinin önündeki en büyük problemdir. Sistani bugün sınır ötesi bir rol ifa etmektedir. O, İsrail için yumuşak bir şekilde hareket eden gölgede kalmış bir düşmandır.

Sistani bizim açımızdan, birkaç gün içinde dünyanın her noktasındaki 4 milyon Müslümanı harekete geçirebilecek güce sahip büyük bir tehlikedir. Ayrıca Irak Devleti'nden daha büyük eğitim, hizmet ve mali kurumları tesis ettiğini ve hatta birçok alanda devlet kurumlarına yardım edecek güce sahip olduğunu da unutmamak gerekir."

kudusgunu.com

Yorumlar