AHMET EL MEDLEL: SİYONİST DÜŞMAN YA TOPRAKLARIMIZI TERK EDECEK YA DA FİLİSTİN ONLARA MEZAR OLACAK

 

Görüntülenme: 2867 Tarih: 23 Kasım 2019 11:26
AHMET EL MEDLEL: SİYONİST DÜŞMAN YA TOPRAKLARIMIZI TERK EDECEK YA DA FİLİSTİN ONLARA MEZAR OLACAK

İslami Cihad liderlerinden El Medlel, Kudüs Seriyyelerinin Siyonist rejimin her türlü saldırısına anında karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi.

Qodsna'nın haberine göre, Ebu Tarık olarak da bilinen Ahmet El Medlel Siyonist düşmanla sadece çatışmanın durduğunu, düşmanla siyasi bir uzlaşının söz konusu olmadığını, direnişin sahada düşmanı gözetlemeye devam ettiğini ve Kudüs Seriyyelerinin her türlü saldırıya karşılık verme hakkını saklı tuttuğunu çünkü düşmanın kandan anladığını ifade etti.

Şehit komutan Ebu'l Atâ'nın Siyonist düşmanın siyasi, askeri ve güvenlikle ilgili tüm hesaplarını altüst ettiğini belirten El Medlel şunları söyledi: Şehit Ebu'l Atâ her zaman bize derdi ki, bizim vazifemiz Filistin milletini savunmaktır. Bu yüzden Kudüs Seriyyeleri düşmanın her türlü saldırısına karşı koymaya hazırdır. Düşman Ebu'l Atâ'yı şehit etmekle Kudüs Seriyyelerini bitireceğini zannetti. Fakat daha Ebu'l Ata'nın şehadetinin üzerinden bir saat bile geçmeden Kudüs Seriyyelerinin füzeleri Tel Aviv'in merkezini vurmaya başladı ve 1 milyon 200 bin İsrailli sığınaklara girmek zorunda kaldı. Bir karış toprağımız bile işgal altındayken Siyonist düşmanın rahat etmesi mümkün değildir. Onlar ya topraklarımızı terk edecekler ya da Filistin onlara mezar olacak.

kudusgunu.com

Yorumlar